Vraag nu een demo aan bij ons in Het Slimme Werken Center

Demo aanvragen
scroll

Avaya

De krachtige telefooncentrale

Avaya

Maak kennis met Avaya: de krachtige communicatieoplossing in de cloud of bij jou op locatie.

Avaya IP Office is de betrouwbare communicatieoplossing bij jou op locatie of in de private cloud. Met een Avaya telefooncentrale beschik je over een flexibele en toekomst vaste communicatieoplossing. Collega’s zijn altijd op één nummer bereikbaar, ongeacht of ze thuis, onderweg, op kantoor, of zelfs in het buitenland werken. Bovendien hebben ze toegang tot alle functies die ze op kantoor gewend zijn te gebruiken. Avaya IP Office zorgt voor uniforme communicatie en geeft medewerkers de vrijheid om overal te kunnen werken én op elk gewenst device. Een kwestie van eenvoudigweg inloggen op deze gebruiksvriendelijke telefonieoplossing.

Avaya IP Office: zakelijke communicatie op maat via jouw eigen private cloud.

Wel profiteren van de vele voordelen van zakelijke communicatie via de cloud, maar niet het beheer van de telefoonomgeving uit handen geven? Het kan met Avaya IP Office, onze VoIP telefooncentrale op locatie. Avaya is wereldwijd marktleider op het gebied van telefonie voor het midden- en kleinbedrijf en dat is niet voor niets. Deze VoIP telefooncentrale draait in een private omgeving. Dit betekent dat jouw bedrijf als enige toegang heeft tot en gebruik maakt van de centrale, die draait op een eigen server of bijvoorbeeld een server in een datacenter. De Avaya telefooncentrale beschikt over een grote verscheidenheid aan functies, zoals chat en video en is eenvoudig te koppelen met andere systemen, zoals je CRM systeem of Microsoft Teams. Contict richt de Avaya helemaal op maat voor jouw organisatie in.

Heb je interesse? Vraag dan nu een demo aan en ervaar zelf het gemak van volledig uitgeruste communicatieplatform.

6 slimme tips om veilig om te gaan met je smartphone
Vraag nu een demo aan bij ons in Het Slimme Werken Center
Zullen we samen ontdekken wat jouw ideale manier van communiceren is?
Demo aanvragen

5 belangrijke voordelen

  • Collega’s kunnen op ieder moment en overal het kantoornummer beantwoorden.
  • Dankzij de Unified Communications mogelijkheden, beschik je over een veelzijdig platform waarmee je jouw beschikbaarheid deelt met collega’s en gebruik maakt van functionaliteiten zoals chat en video.
  • Met Avaya haal je een compleet communicatieplatform in huis.
  • Onderlinge belkosten zijn verleden tijd.
  • Avaya IP Office is de beste keuze voor grote, midden en kleine organisaties.

Zoveel meer dan alleen bellen en gebeld worden.

Het inrichten van een slimme telefoniecentrale is maatwerk. Daarom gaan we secuur en weloverwogen te werk, wanneer we de Avaya bij jouw organisatie installeren. We kijken specifiek naar de uitdagingen die jij binnen jouw organisatie ervaart en aan welke eisen een telefoniecentrale voor jou moet voldoen. Met Avaya is immers veel meer mogelijk dan alleen bellen en gebeld worden. Dankzij de Workplace applicatie voor totaalcommunicatie, beschik je over een veelzijdig en flexibel platform waarmee je jouw beschikbaarheid deelt met collega’s en gebruik maakt van diverse functionaliteiten, waaronder chat en video. Samenwerken met collega’s ging nog nooit zo makkelijk en efficiënt!

Wil je meer weten? Stel ons je vraag, we nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Hoe wil jij bereikbaar zijn?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen, maar ook op de manier dat medewerkers graag willen werken. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken of bellen met ons via de knop hiernaast.

Tim Smit

Tim Smit

Voice specialist

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.