Vraag nu een demo aan

Demo aanvragen
scroll

Azure Virtual Desktop

De beste virtuele desktopervaring tot nu toe

Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop: een veilige bureaubladervaring waarmee je nóg productiever bent

Met Azure Virtual Desktop beschikken jij en je collega’s over een virtuele bureaubladervaring die te benaderen is via PC, laptop, tablet en smartphone. Met ‘virtuele bureaubladervaring’ bedoelen we dat je inlogt op een bureaubladomgeving zoals je deze gewend bent van Windows. Deze bureaubladomgeving en de applicaties daarop blijven echter gescheiden van de fysieke computer, waarop alle rekenkracht aanwezig is. Je hebt dus geen fysieke computerkast naast of op je bureau staan maar je benadert een computer op afstand. Omdat daarop je besturingssysteem (Windows 7 of 10) en applicaties zijn geïnstalleerd en daar alle rekenkracht aanwezig is. Zware grafische applicaties zoals de apps van Adobe of 3D-tekenprogramma’s zijn hierop perfect te gebruiken.

Maar waarom is Azure Virtual Desktop dan dé cloud werkplek voor jouw organisatie? Dat antwoord is simpel te geven: omdat gebruikers niet meer het idee hebben dat ze op een virtuele werkplek werken. Ze beleven het juist als een ‘normale’ werkplek, zoals ze dat thuis ook gewend zijn. Dit betekent ook voor jou: geen trage applicaties, snelle toegang tot documenten en altijd die prettige gebruikerservaring. Waar je ook bent.

Windows Virtual Desktop
Vraag nu een demo aan
Zullen we samen ontdekken hoe jouw ultieme cloud werkplek eruitziet?
Demo aanvragen

De voordelen van Azure Virtual Desktop

  • Fantastische integratie met de apps van Office 365. Azure Virtual Desktop biedt je één oplossing voor Outlook, OneDrive, Microsoft Teams, SharePoint Online en andere Microsoftdiensten. Op het gebied van snelheid en performance is een grote stap gemaakt ten opzichte van de meer traditionele remote desktop omgevingen – en dat merk je.
  • Kostenbesparend. Met Azure Virtual Desktop hebben jij en je collega’s maar één Microsoft-licentie nodig, die je op basis van een maandabonnement betaalt. Grote investeringen in hardware, zoals die dure fysieke computers met rekenkracht, zijn niet meer nodig. En er kunnen meerdere gebruikers op één infrastructuur werken. Dit maakt het eenvoudig schaalbaar en dus kostentechnisch interessant.
  • Rustig overstappen op Windows 10. Werk jij nog met Windows 7? Dan is ons eerste advies: overstappen naar Windows 10, omdat je dan weer helemaal up-to-date bent én omdat security en updates bij Windows 7 een prijzige aangelegenheid zijn. Natuurlijk helpen wij je graag overstappen. Wil je toch nog even gebruikmaken van Windows 7, omdat sommige applicaties nog niet werken op Windows 10? Dan is het goed om te weten dat Azure Virtual Desktop nog tot 2023 gratis beveiligingsupdates voor Windows 7 aanbiedt.
  • Werken op elk device, waar je ook bent. Je kunt op elk moment en via elk device toegang krijgen tot jouw desktopomgeving. En dat terwijl de veiligheid van jouw bestanden goed gewaarborgd blijft, omdat bedrijfsdata niet lokaal op het apparaat staat opgeslagen. Kortom, altijd en overal veilig werken zoals je dat thuis gewend bent.

Zullen we samen Azure Virtual Desktop ontdekken?

Goede keuze, want dan heb jij geen omkijken naar updates, beheer en andere tijdrovende ICT-handelingen. Dit regelen wij namelijk voor je. Daardoor kun jij focus houden op wat het belangrijkste is: jouw werk. En natuurlijk staat onze professionele servicedesk altijd voor je klaar om te helpen bij eventuele vragen of problemen.

Ben je benieuwd wat Azure Virtual Desktop voor jou en je collega’s kan betekenen? Of wil je direct aan de slag? In beide gevallen is een persoonlijk gesprek de eerste stap. In dat gesprek ontdekken we samen jouw unieke manier van werken, zodat we daar alles op kunnen laten aansluiten. Zo maken we samen jouw werkdag een stukje slimmer.

Weten wat werken in de cloud voor jouw organisatie kan betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Jan Jaspers

Jan Jaspers

Accountmanager

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.