scroll

Cloud in a box

Veilig werken in de cloud omgeving

Cloud in a box

Ontdek het beste van twee werelden met Cloud in a box.

Voor sommige organisaties is een complete overstap naar de cloud (nog) geen optie, bijvoorbeeld omdat de ICT een belangrijk onderdeel is van een productieproces of omdat er zware grafische applicaties worden gebruikt. Wil je als organisatie toch de vrijheid van werken in de cloud ervaren? Met Cloud in a box combineren wij de voordelen van een cloud werkplek met die van een eigen in-huis-oplossing, ofwel: het beste van twee werelden.

Met de cloud oplossing, Cloud in a Box, beschik je over een hoogwaardige IT-oplossing op jouw eigen locatie en hoef je je geen zorgen meer te maken over de monitoring, beheer en updates. Doordat de data en programma’s lokaal draaien, is de kwaliteit gegarandeerd. Zaken als e-mail worden geregeld vanuit het Contict datacenter, met als voordeel dat deze altijd en overal beschikbaar blijft. Om ervoor te zorgen dat de IT omgeving beschermt is tegen storingen, brand en uitval staat er in ons datacenter een ‘spiegel’ van de cloud in a box omgeving klaar.

De voordelen op een rij

  • Alle voordelen van Cloud Computing.
  • Geen eigen investering in servers, hardware en softwarelicenties; je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand.
  • Volledig schaalbaar, van enkele tot honderden gebruikers.
  • De verbinding is geen beperkende factor en de kans op totale uitval is vrijwel nihil.
  • Je kunt ook applicaties gebruiken die vaak niet goed functioneren in de cloud, zoals AutoCad of 3D-designprogramma’s.

Het inrichten van een cloud werkplek is maatwerk.

We kijken specifiek naar de uitdagingen die jij binnen jouw organisatie ervaart en aan welke eisen een cloud werkplek voor jouw moet voldoen. Zo kunnen we bijvoorbeeld Awingu toepassen wanneer je medewerkers altijd en overal bij hun bedrijfsomgeving willen. De cloud werkplekken van Contict zijn veilig, betrouwbaar en worden beheerd door onze eigen IT-specialisten. Onze online werkplekken zijn op diverse manieren in te richten en kunnen worden gepersonaliseerd. Deze zijn tevens aan te vullen met andere clouddiensten van Contict.

Hoe wil jij bereikbaar zijn?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Jan Jaspers

Jan Jaspers

Accountmanager

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.