scroll

ICT Twente

Slimme ICT oplossingen voor de zakelijke markt in Twente

ICT Twente

Ben jij op zoek naar ICT partner in Twente?

Dan is Contict het juiste bedrijf als partner! Wij zijn contict, een ICT bedrijf in Twente, uit Oldenzaal en zijn een veelzijdig team met slimme werkers in hart en nieren. Wij kunnen niet wachten om samen met jou te kijken hoe we de nieuwste ICT toepassingen zodanig kunnen inzetten om alles uit je werkdag te halen. Naast het aanbieden van de techniek, helpen en begeleiden we je intensief om jouw organisatie door middel van ICT nóg slimmer te laten werken. Waar wacht je nog op? Maak snel een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe jouw ideale werkdag eruit ziet!

cloudopslag

De voordelen op een rij

  • Een efficiënter proces betekend tijdsbesparing van je medewerkers
  • Hogere klanttevredenheid
  • Aanzienlijk lagere kosten
  • Professionalisering van je organisatie
  • Flexibele werkplekken
  • Tijd- en plaats onafhankelijk werken op elk device

Wat is jouw ideale werkdag?

Binnen de ICT zijn er een aantal bouwstenen te ontdekken om jouw meest effectieve werkdag te realiseren. Wat je hiervoor nodig hebt bepaal jij, wij regelen de rest!

Connectivity

Het fundament van een slimme werkplek is een verbinding waarop je kunt vertrouwen. Ga je voor snelheid, betrouwbaarheid, veiligheid of liever volledig draadloos? Laat het ons weten en wij zorgen voor de meest passende oplossing zodat jij zo efficiënt mogelijk kan werken en communiceren.

Werken in de Cloud

Altijd en overal kunnen werken zoals op kantoor? Dan is werken in de cloud iets voor jou! Je beschikt altijd en overal over alle gewenste data en applicaties zonder je zorgen te hoeven maken over onderhoud en beheer. Werken kan dan altijd en overal, zowel op locatie in Twente, thuis of onderweg!

cloud werken

Hosted IP-telefonie

Hosted IP-telefonie is zakelijk bellen in de cloud. Via één slimme telefonie centrale kunnen je medewerkers altijd zakelijk bellen. Door deze slimme communicatie oplossing is jouw organisatie altijd optimaal bereikbaar. Bovendien is Hosted IP-telefonie schaalbaar, vele malen goedkoper en beweegt het mee met de dynamiek van jouw organisatie.

Security

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Een veilige ICT omgeving is belangrijker dan ooit! Er liggen namelijk altijd gevaren op de loer die een bedreiging vormen voor je bedrijfsinformatie. Als ICT partner treffen wij voor onze klanten vele veiligheidsmaatregelen conform de ISO27001 certificering voor informatiebeveiliging. Zo kunnen onze klanten zich met een gerust hart focussen op hun core-business.

Hosted IP telefonie

Waarom is Contict een goede ICT partner?

Wij onderscheiden ons met een team van slimme engineers die de inrichting, beveiliging en beheer van jouw ICT omgeving tot maatwerk weet te maken. Elke organisatie kent andere wensen en behoeftes als het gaat om hoe je als organisatie aan de slag gaat. Daarom luisteren wij eerst naar jou voordat we met de oplossing komen. Naast onze ICT oplossingen staat er ook altijd een professioneel servicedeskteam voor je klaar om je te helpen met vragen of problemen. Kunnen we het niet op afstand oplossen, dan komen we in Twente bij jou langs op locatie.

ICT Contict

ICT partner in Twente

Is jouw organisatie gevestigd in Hengelo, Almelo, Enschede en omstreken en ben je opzoek naar een ICT bedrijf als partner?

Slimme ICT oplossingen voor de zakelijke markt in Twente, die we vanuit Enschede samen oppakken. Ben jij met jouw organisatie dus op zoek naar een ICT partner? Wacht dan geen moment en maak snel een vrijblijvende afspraak met ons. Ontdek hoe jouw ideale werkdag eruit ziet!

 

Hoe wil jij bereikbaar zijn?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen, maar ook op de manier dat medewerkers graag willen werken. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken of bellen met ons via de knop hiernaast.

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.