scroll

Mobile device management

Mobile device management

Beveilig de mobiele telefoons van je organisatie

Met Mobile Device Management hebben jouw medewerkers de vrijheid om zelf te kiezen op welk type device ze willen werken. En al krijgen ze een privé-toestel of een toestel van de zaak, ze zullen altijd voldoen aan de Nederlandse wetgeving omtrent meldplicht datalekken. Daarnaast zorg je eenvoudig dat alle informatie op de devices binnen de veilige muren van jouw organisatie blijft.

Met Mobile Device Management van Contict beheer én beveilig je eenvoudig alle devices binnen de organisatie. Zo bescherm je alle gevoelige bedrijfsinformatie, zonder dat medewerkers de vrijheid verliezen overal en altijd relevante informatie in te zien, te bewerken en te delen.

De voordelen op een rij

  • Medewerkers houden de vrijheid om zelf het type device en besturingssysteem te kiezen, voor een prettige gebruikservaring. Terwijl je met één oplossing alle devices, applicaties en informatie in jouw organisatie beveiligt en beheert. Medewerkers kunnen gaan en staan waar ze willen zonder dat jouw bedrijfsinformatie op straat komt te liggen.
  • Belangrijke documenten kunnen veilig en versleuteld worden verstuurd. Bedrijfsdata is alleen toegankelijk voor devices die zijn geregistreerd in de beheerportal. Je kunt zelf inregelen welke apps en websites de medewerkers juist wel of niet mogen gebruiken. En bij diefstal of verlies heb je de mogelijkheid om devices op afstand te vergrendelen of (gedeeltelijk) te wissen.
  • Nieuwe toestellen (Apple, Android en Windows) maakt je snel gebruiksklaar en zelfs op afstand regel je eenvoudig nieuwe werkplekken in. Waarbij je de bestaande systemen en apps kunt integreren met Mobile Device Management. Zo kunt je alvast de e-mail en WiFi goed instellen en benodigde en goedgekeurde apps installeren. Door het opzetten van een eigen corporate App Store kun je aanbevolen applicaties klaarzetten voor de medewerkers. En je kunt veilig en eenvoudig content “pushen” naar (geselecteerde) devices binnen jouw organisatie: zoals een nieuwe corporate app of interne documentatie.

Hoe wil jij gegevens beschermen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen, maar ook op de manier dat medewerkers graag willen werken. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken of bellen met ons via de knop hiernaast.

Ruben Baanstra

Ruben Baanstra

Salesmanager

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.