scroll

Managed Firewall

Altijd een veilig netwerk

Managed Firewall

Managed Firewall: proactieve bescherming en monitoring zodat jij er geen omkijken naar hebt

Een firewall: je hebt er vast wel eens van gehoord. Het is de verdedigingslinie die jouw netwerk en computer zowel virus- als spyware-vrij houdt. Het zorgt ervoor dat jij en je collega’s een veilige toegang hebben tot het internet. En dat zonder dat je bedrijfsnetwerk en data gevaar lopen voor kwade invloeden van buitenaf.

Een firewall vergt continue monitoring en beheer, want het eenmalig inrichten is onvoldoende om de data van jouw organisatie voortdurend veilig te houden. Hackers en cybercriminelen zitten namelijk niet stil en bedenken steeds weer nieuwe manieren om toegang te krijgen tot jouw netwerk. Helaas is bij veel organisaties geen ICT-afdeling aanwezig die dit bewaakt. Geldt dit voor jouw organisatie ook?

Met onze dienst Managed Firewall zorgen wij ervoor dat jij hier tóch geen omkijken naar hebt. Als gecertificeerd leverancier van onder meer Sonicwall, de nummer één oplossing op het gebied van firewalling, kun je bij ons rekenen op optimale beveiliging van je netwerk.

De voordelen van Managed Firewall

  • 24/7 beheer en monitoring. Jij hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid en continuïteit van jouw bedrijfsvoering. Wij hebben actuele kennis van firewalls en onderhouden en optimaliseren jouw firewall voor je.
  • Tijdsbesparing. Een firewall onderhouden en optimaliseren kost tijd en vraagt om gespecialiseerde kennis. Als onze gecertificeerde specialisten voor je aan de slag gaan, kun jij jouw tijd anders gebruiken.
  • Service. Overdag, s ’nachts of in het weekend: onze specialisten staan altijd klaar om jouw organisatie te ondersteunen bij vragen of problemen. Ook dát is Managed Firewall van Contict.
  • Altijd up-to-date beveiliging. Waar hackers en andere kwaadwillenden niet stil zitten, doen wij dat ook niet. Wij zorgen proactief voor de laatste updates, zodat deze voldoen aan de hoogste vereisten. Jouw bedrijfsnetwerk is altijd veilig.

Een combinatie van hardware, expertise en constante bewaking…

Dat zijn de vlakken waarop wij jouw organisatie ondersteunen. Zo heb jij geen omkijken naar de beveiliging van je bedrijfsnetwerk. Daarbij maakt het niet uit of jouw organisatie één kantoorpand heeft of tien. We sparren graag eens (geheel vrijblijvend!) met je over de veiligheid van jouw netwerk en ICT-omgeving.

Monitoring

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.