scroll
Nieuws

Gecentraliseerd Beheer

Gecentraliseerd Beheer
5
min

Gecentraliseerd beheer: De Voordelen van Eén dienstenpakket bij Contict

Een compleet dienstenpakket betekent een gecentraliseerd beheer van jullie ICT-infrastructuur. Met onze expertise nemen we de complexiteit weg, zodat jullie je kunnen concentreren op jullie kernactiviteiten, wetende dat de technologie in deskundige handen is.

Gecentraliseerd beheer houdt in dat alle aspecten van jullie ICT-infrastructuur en diensten worden samengebracht onder één enkele ICT-partij. Dit omvat hardware, software, netwerken, beveiliging en ondersteuning. In plaats van meerdere leveranciers en systemen te beheren, werk je samen met één partner.

Vereenvoudigd Beheer

Eén van de meest voor de hand liggende voordelen van gecentraliseerd beheer is de vereenvoudiging van ICT-beheer. Je hoeft niet langer te knutselen met verschillende contracten, contactpersonen en procedures. Al jullie ICT-middelen en diensten worden op één plek beheerd, wat de administratieve last vermindert en de efficiëntie verhoogt.

Betere Coördinatie

Met één ICT-partij voor al jullie ICT-diensten is probleemoplossing sneller en effectiever. Je hoeft niet te achterhalen welke leverancier verantwoordelijk is voor een specifiek probleem; jullie ICT-partij kan onmiddellijk aan de slag om problemen op te lossen, wat de downtime minimaliseert en de bedrijfscontinuïteit verbetert.

Geïntegreerde Beveiliging

Beveiliging is één van de meest kritische aspecten van ICT-beheer en gecentraliseerd beheer zorgt voor geïntegreerde beveiligingsmaatregelen. Als ICT-partij zorgen wij ervoor dat alle aspecten van jullie ICT-infrastructuur voldoen aan de hoogste beveiligingsnormen en dat er geen zwakke schakels zijn in jullie beveiligingsketen.

Kostenbesparing

Gecentraliseerd beheer kan ook leiden tot kostenbesparingen. Door bundeling van diensten en het elimineren van dubbele kosten voor overlappende ICT-componenten, kun je jullie ICT-budget effectiever beheren en jullie totale kosten verlagen.

Welke ICT-diensten kun jij bundelen?

Bij Contict begrijpen we dat bedrijven niet alleen behoefte hebben aan standaard ICT-oplossingen, maar aan een partner die hun groei en succes op de juiste manier kan ondersteunen. Daarom geloven wij in de kracht van persoonlijke relaties. Bij Contict krijg je geen standaardoplossingen; we luisteren naar je specifieke behoeften en doelen en samen creëren we op maat gemaakte ICT-oplossingen die perfect passen bij jouw bedrijf.

Connectivity

Onze supersnelle internetverbindingen bieden je de stabiele basis die nodig is om efficiënt te werken én te communiceren, maar zorgt er ook voor dat teams samen kunnen werken, waar ze zich ook bevinden.

Voice

Ontdek de kracht van cloudgebaseerde telefooncentrales die jullie communicatie naar een hoger niveau tilt. Door professionele en efficiënte service van onze VoIP-oplossingen worden kosten verlaagd en de productiviteit verhoogd.

Cloud

Betreed de wereld van de cloud, waar jouw bedrijf kan groeien en bloeien zonder beperkingen. Met onze op maat gemaakte cloudoplossingen kan jullie IT-infrastructuur consolideren en moderniseren. Verhoog de flexibiliteit, beveiliging en schaalbaarheid van je bedrijf, terwijl je tegelijkertijd kosten bespaart.

Security

De veiligheid van jullie bedrijfsgegevens heeft onze hoogste prioriteit. Met onze geavanceerde beveiligingsprotocollen en redundante systemen kunnen jullie erop vertrouwen dat jullie gegevens altijd veilig en beschikbaar zijn.

Als je vragen hebt over ons totale dienstenpakket of als je wilt bespreken hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om jou te helpen.

Neem contact op

Wil jij ook gebruik maken van de voordelen van één compleet dienstenpakket? Neem dan contact met ons op door te mailen naar verkoop@contict.nl of bel 0541 – 745 150.

Gabriel Dere

Gabriel Dere

Accountmanager

Gecentraliseerd Beheer

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.