scroll

SIP Trunking

Betaalbaar en betrouwbaar communiceren

SIP Trunking

Combineer je telefooncentrale op locatie met bellen via de cloud!

Heb je nog een eigen IP-telefooncentrale op locatie, maar wil je ook gebruik maken van de voordelen van VoIP telefonie? Overweeg dan de overstap naar SIP Trunking! Met SIP Trunking gebruik je je een eigen telefooncentrale op locatie om te bellen via de cloud. Dit betekent dat je fors kunt besparen op de belkosten en dat je ISDN lijnen niet langer nodig zijn.

 

SIP Trunking, wat is het precies?

Session Initiation Protocol (SIP) trunking is een technologie die het mogelijk maakt om spraak- en multimediaberichten (zoals video) over het Internet Protocol (IP) te verzenden. Met SIP Trunking van Contict vereenvoudig je je telefooninfrastructuur, omdat je geen aparte telefoonlijnen meer nodig hebt. In plaats daarvan gebruik je één enkele SIP-trunk om al je spraak- en multimediaberichten te verzenden en te ontvangen via een veilige dataverbinding. Bovendien sluit je eenvoudig functionaliteiten, zoals Unified Communications (UC), aan op je bestaande telefooncentrale op locatie.

Bespaar kosten en verbeter de efficiëntie met SIP Trunking

Met SIP trunking moderniseer je op een kosteneffectieve en flexibele manier de communicatie-infrastructuur van jouw bedrijf. Je vermindert immers het aantal fysieke telefoonlijnen. Dit maakt de communicatie met klanten, partners en medewerkers gemakkelijker. Bij groei of krimp hoef je je geen zorgen te maken over je fysieke telefooninfrastructuur; het toevoegen of verwijderen van kanalen is eenvoudig. Bovendien bespaar je op abonnementskosten, installatiekosten en oproeptarieven.

 

SIP Trunking

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Wij zorgen ervoor dat je probleemloos kunt bellen en gebeld kunt worden via het dubbel uitgevoerde netwerk van Contict.

Soundpoint vervanging

De voordelen op een rij

  • Lage maandelijkse kosten.
  • Uit te breiden met extra functionaliteiten, zoals Unified Communications.
  • Makkelijk op- en af te schalen naar behoefte van jouw organisatie.

Hoe wil jij bereikbaar zijn?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen en de manier waarop medewerkers graag willen werken. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Maak een afspraak of stel je vraag in de chat via de knop hiernaast.

Arjan ter Riet

Arjan ter Riet

Verkoop Binnendienst

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.