scroll

SIP Trunking

Betaalbaar en betrouwbaar communiceren

SIP Trunking

Combineer je telefooncentrale op locatie met bellen via de cloud!

Heb je nog een eigen IP-telefooncentrale op locatie, maar wil je ook gebruik maken van de voordelen van VoIP telefonie? Dan is SIP Trunking veelal een interessante keuze! Hiermee combineer je namelijk de voordelen van een eigen telefooncentrale op locatie met bellen via de cloud.  Dit betekent dat je fors kunt besparen op de belkosten en dat je oude analoge of ISDN lijnen niet langer nodig zijn. Wij zorgen ervoor dat je probleemloos kunt bellen en gebeld kunt worden via het dubbel uitgevoerde netwerk van Contict.

De voordelen op een rij

  • Lage maandelijkse kosten.
  • Onderling bellen is kosteloos.
  • Uit te breiden met extra functionaliteiten, zoals unified communications.
  • De telefooncentrale groeit of krimpt met jouw organisatie mee, want de capaciteit of bandbreedte kan snel worden verhoogd of verlaagd.

Hoe kunnen we jou helpen?

Het inrichten van een slimme telefoniecentrale is maatwerk. We kijken specifiek naar de uitdagingen die jij binnen jouw organisatie ervaart en aan welke eisen een telefoniecentrale voor jouw moet voldoen. Per medewerker kun je, afhankelijk van de wensen en eisen, handige opties toevoegen die het communiceren nog efficiënter maken. Zo kun je bijvoorbeeld met de applicatie I AM nog efficiënter samenwerken doordat je elkaars beschikbaarheid kunt raadplegen, maar ook kunt (video)bellen, chatten en jouw desktop kunt delen. Vertel ons hoe jouw organisatie bereikbaar wil zijn en wij vertalen dit naar een helder plan met passende functionaliteiten per medewerker.

 

Hoe wil jij bereikbaar zijn?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen, maar ook op de manier dat medewerkers graag willen werken. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken of bellen met ons via de knop hiernaast.

Marcel Tijink

Marcel Tijink

Accountmanager

Eerst een kop koffie drinken met ons? Kijk daarna zelf of je wilt solliciteren.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict en een van onze vacatures je toch aan? Dat snappen we helemaal!

 

Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat klaar!

 

 

Met vriendelijke groet,

Het Contict team.

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.