scroll

ICT Consultant / Trainer

ICT Consultant / Trainer

ICT Consultant / Trainer

Ben jij net als wij enthousiast over Microsoft Office 365 applicaties? Help je klanten en eindgebruikers graag bij een goed gebruik van de tools en weet jij een brug te slaan tussen mens en ICT?

 

Klanten en eindgebruikers weten door jouw advies hoe zij applicaties als Teams, Sharepoint en OneDrive optimaal kunnen inzetten en gebruiken. Dit doe jij door het geven van (groeps)trainingen, webinars en het ontwikkelen van trainingsmateriaal. Denk jij daarnaast ook graag mee over de verdere ontwikkeling van onze consultancy afdeling? Misschien word jij dan wel de nieuwe collega van Maike!

Stel jezelf voor en laat je sollicitatie achter!

Leergierig, enthousiast en je weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden

Dit ga je doen als ICT Consultant/trainer

Jij helpt klanten bij het inrichten en in gebruik nemen van Microsoft 365. Of zij nou overgaan van een andere ICT-dienst naar Microsoft 365, of al langer Microsoft 365 gebruiken. Jij inventariseert de wensen en doelen van de organisatie en helpt hen om de Office apps (nog beter) te benutten. Je brengt werkprocessen en -manieren in kaart en geeft advies hoe de klant slimmer, sneller of prettiger kan samenwerken.


In samenwerking met jouw collega’s van Operations zorg je dat jouw advies technisch wordt ingericht. Jij ondersteunt vervolgens eindgebruikers in een juist gebruik van de applicaties. Daarbij leg je bijvoorbeeld uit welke structuur is aangebracht, welke mogelijkheden er zijn en hoe zij deze in hun dagelijkse werk kunnen gebruiken. Door middel van trainingen, handleidingen of video instructies help jij klanten een ideale werkdag te creëren.

Dit zegt onze collega Maike over de functie ICT Consultant/trainer

Dit vind je leuk om te doen

Dit breng je mee als ICT Consultant/trainer

Kennis

Ervaring

Persoonlijkheid

Dit krijg je van ons

Dit zijn wij

Contict is dé leverancier van ‘Het Slimme Werken’. Met meer dan 35 professionals is het ons gezamenlijk doel om slimme en complexe ICT-oplossingen voor elke gebruiker eenvoudig en duidelijk toepasbaar te maken. Want Het Slimme Werken doen we met elkaar, altijd! Het is veel meer dan alleen techniek. We creëren samen met onze klanten de ideale werkdag, die er voor iedereen anders uitziet. Het is dat wat jij nodig hebt om het maximale uit jezelf, je collega’s en je werk te halen. Enkele klanten waarvoor wij werken zijn bijvoorbeeld FC Twente, Oad, Brookhuis, Bleckmann. Maar ook grote zorginstellingen zoals zorggroep Manna.

 

Om deze ambitie te versterken breiden wij onze dienstverlening verder uit met een ICT Consultant/trainer. Samen met Maike zorg je ervoor dat onze klanten (nog) meer halen uit het gebruik en de toepassingen van hun applicaties. Je komt te werken op de afdeling Operations/techniek en werkt dan ook nauw samen met technische professionals en het projectbureau. Eigen initiatieven en inbreng voor de verdere ontwikkeling van de dienstverlening en consultancy worden zeker gestimuleerd.

Van deze vacature jouw nieuwe baan maken?

Raak je enthousiast van deze functie? Solliciteer dan direct met je CV en een korte motivatie. Wil je eerst meer weten? Kijk dan op www.contict.nl of neem direct contact op met Bastiaan Wiltvank (Manager Operations) via tel 0541 – 745 125 of mail: b.wiltvank@contict.nl. Wil je meer weten over de wervingsprocedure, klik dan hier.


Een korte businesscase kan deel uitmaken van de procedure.

 
 
 
thumbnail-Contict.png

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.