scroll

Cloud Engineer

Cloud Engineer

Senior Cloud Engineer

Ben jij de leergierige collega die met passie met nieuwe Microsoft Cloud technologieën aan de slag wil? Heb je al ervaring als Cloud Engineer en ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Ter uitbreiding van ons Cloud team zoeken wij een senior Cloud engineer.

 

In je werk krijg je te maken met uitdagende beheers- en migratieprojecten. Jouw werkweken zijn afwisselend. De ene week implementeer je complexe netwerkoplossingen of verzorg je een Microsoft 365 migratietraject. De andere week ben je vraagbaak voor de Servicedesk of verhelp je storingen aan servers.

Stel jezelf voor en laat je sollicitatie achter!

Uitdaging, persoonlijke ontwikkeling en een informele sfeer

Dit ga je doen als Cloud Engineer

Met jouw leergierige instelling word je aanspreekpunt en vraagbaak voor collega’s. Je overtuigt klanten en collega’s van jouw oplossing. Je voert zelfstandig projecten uit en denkt mee in de ontwikkeling van onze producten. Je werkt deels vanaf ons kantoor en deels bij de klant op locatie.

Dit vind je leuk om te doen

Dit breng je mee als Cloud Engineer

Kennis

Ervaring

Persoonlijkheid

Dit krijg je van ons

Dit zijn wij

Contict is al 15 jaar dé leverancier van ‘’Het Slimme Werken’’. We creëren samen met onze klanten de ideale werkdag, die er voor iedereen anders uitziet. Door slimme en complexe ICT-oplossingen voor elke gebruiker eenvoudig en duidelijk toepasbaar te maken.

 

Jouw team:

Je maakt deel uit van de afdeling Operations. Je zorgt ervoor dat de klanten van Contict veilige ICT-omgevingen hebben met optimale prestaties. Jouw team bestaat uit zo’n 15 collega’s. De afdeling ondersteunt klanten en eindgebruikers bij de transitie naar de Cloud, een nieuwe VoIP omgeving en met het aanleggen van infrastructuren. Veel van deze diensten draaien binnen eigen hoogwaardige datacenters. Dagelijks zorgt de afdeling voor het monitoren, onderhouden en beveiligen van infra- en netwerkstructuren, Cloud en Connectivity diensten.

Van deze vacature jouw nieuwe baan maken?

Ben je al enthousiast geraakt? Solliciteer dan direct op deze functie. Wil je meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk dan op www.contict.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bastiaan Wiltvank (Manager Operations) via b.wiltvank@contict.nl of bel naar 0541 – 745 125. 

 
 
 
thumbnail-Contict.png

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.