scroll
Nieuws

Het Mijn Contict klantenportaal

Het Mijn Contict klantenportaal

In de volgende video leggen wij je uit hoe het Mijn Contict klantenportaal werkt. We lopen langs de verschillende pagina’s, functionaliteiten en maken je helemaal wegwijs binnen Mijn Contict. Met Mijn Contict houd jij overzicht op onze dienstverlening, blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en krijg je antwoord op veelgestelde vragen. Bekijk nu onderstaande video en ontdek waarvoor jij Mijn Contict allemaal kunt gebruiken.

Contict
Geschreven door
Contict

Ben jij klant bij Contict?

Ga dan ook gebruikmaken van Mijn Contict. Heb jij nog geen toegang? Laat het ons dan weten via marketing@contict.nl

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.