scroll
Nieuws

Contict lanceert met Msquad nieuwe specialistische consultancytak in business software

Contict lanceert met Msquad nieuwe specialistische consultancytak in business software
2
min

Het IT-landschap ontwikkelt zich iedere dag. De rol van data en informatietechnologie in het oplossen van business vraagstukken wordt steeds belangrijker. In de wereld van vandaag is IT dé kritische factor geworden waarmee organisaties kunnen groeien en door ontwikkelen. Dit vraagt om extra specialisme op het gebied van business software.

Dynamics 365 en het Power Platform

Als Contict merken we een stijgende vraag naar gespecialiseerde consultancy als het gaat om Microsoft Dynamics 365, Power BI, Power Apps en Power Automate. Om deze reden lanceert Contict een splinternieuwe entiteit genaamd Msquad.

Msquad is een hechte groep professionals die je met de juiste Microsoft Business Software helpt om jouw groeiambities waar te maken. Als inhouse afdeling implementeren, integreren en optimaliseren zij jouw business processen met de Microsoft-oplossingen die daarvoor nodig zijn.

Heb jij een business vraagstuk? Leg het neer bij Msquad!

In deze snel veranderende tijd is digitalisering nodig om vooruitgang te boeken. Je wilt niet stilstaan terwijl je concurrenten doorgroeien. Toch liggen er enkele uitdagingen op je pad. Denk aan het bouwen aan langdurige klantrelaties, productiever worden aan de hand van data of jouw tijdrovende processen automatiseren zodat jij meer tijd hebt voor de relevante zaken. Msquad helpt je deze uitdagingen het hoofd te bieden om jouw weg naar succes vrij te maken. Wat zijn jouw uitdagingen? Vertel het – ze sparren graag met je.

Contict
Geschreven door
Contict

Graag eens (geheel vrijblijvend) sparren over jouw processen?

Neem dan via de button hiernaast contact op! We gaan graag met je in gesprek.

Joran Heskamp

Joran Heskamp

Microsoft Consultant

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.