scroll

ICT Almelo

Slimme ICT oplossingen voor de zakelijke markt in Almelo

ICT Almelo

Contict heeft slimme ICT oplossingen voor de zakelijke markt in Almelo

Heb je het idee dat jouw werk efficiënter kan? Word je afgeremd door ICT? Dan is het Twentse Contict jouw ideale ICT-partner. Bij ons bedrijf in Oldenzaal werken professionals die stuk voor stuk een passie voor ICT hebben. We doen niets liever dan slimme, werkbare ICT-oplossingen zoeken die je werk sneller, efficiënter en effectiever maken. Dat doen we voor jou én samen met jou. Nieuwsgierig geworden? Maak dan meteen een vrijblijvende afspraak, zodat we je alles over de mogelijkheden kunnen vertellen!

cloudopslag

De voordelen op een rij

  • Tijdsbesparing van je medewerkers dankzij een efficiënter proces
  • Een verhoogde klanttevredenheid
  • Aanzienlijk lagere kosten
  • Flexibel werken
  • Professionaliseren van je organisatie
  • Tijd- en plaats onafhankelijk werken op elk device

Onze oplossingen voor het slimme werken

Je wilt snel en veilig kunnen werken, zonder dat je verbinding hapert. Daarvoor heb je een optimaal functionerend netwerk nodig, met een goede internetverbinding en snelle, veilige WiFi. Valt er bij jou op dit gebied nog wat te verbeteren? Neem contact met ons op en we vertellen je meer over de verschillende mogelijkheden.

Cloud

Werk je veel thuis in Twente of op locatie? En werkt dat niet zo gemakkelijk als op kantoor? Kijk dan eens bij onze oplossingen voor werken in de cloud. Hiermee heb je al je data en applicaties onder handbereik, waar je ook bent en zonder dat je je druk hoeft te maken over zaken als beheer en onderhoud. Dat werkt wel zo prettig!

cloud werken

Voice

Contict biedt verschillende oplossingen voor zakelijk bellen, waaronder Hosted IP-telefonie (bellen in de cloud), een betrouwbare telefonie centrale, een combinatie van bellen via de cloud en de telefooncentrale of oplossingen voor mobiele telefonie. Alles is mogelijk. Wat werkt voor jou het beste?

Business software en security

De business software van Microsoft kan je bedrijf slimmer en kostenefficiënter maken. Contict helpt je te bepalen welke tools jouw organisatie beter maken en implementeert vervolgens de beste business software. Daarbij is de veiligheid van je bedrijfsinformatie van het grootste belang. Ook op het gebied van security bieden wij je verschillende oplossingen. Interesse? Laat het ons weten, dan bekijken we samen wat voor jouw bedrijf de meest passende en effectieve oplossing is.

Hosted IP telefonie

Waarom kiezen voor Contict als ICT-partner?

Elk bedrijf stelt andere eisen als het gaat om de meest efficiënte en effectieve manier van werken. Daarom maakt Contict met ‘Het Slimme Werken’ maatwerk van ICT. Onze ICT-oplossingen zijn toegankelijk en werkbaar voor alle bedrijven, maar toegespitst op de inrichting, beveiliging en beheer van jouw ICT omgeving. Je hebt bij Contict ook altijd één centraal aanspreekpunt voor je gehele kantoorautomatisering. Bovendien helpt ons

professionele servicedeskteam je graag met al je vragen of problemen. En lukt het niet om het probleem vanuit Oldenzaal op te lossen, dan komen we natuurlijk naar Almelo toe, om je op locatie te verder te helpen.

ICT Contict

Ideale ICT-partner in Almelo

Ben je met jouw bedrijf gevestigd in Almelo of omgeving en zoek je een betrouwbare ICT-partner? Zoek dan niet verder. Contict biedt slimme ICT oplossingen op maat voor de zakelijke markt in Twente en is daarmee voor jou de ideale ICT-partner. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor jouw bedrijf. Maak meteen een vrijblijvende afspraak, dan leggen we je ‘Het Slimme Werken’ tot in de puntjes uit!

Dankzij ons jarenlange bestaansrecht hebben we een grote (lokale) klantenkring op weten te bouwen. We hebben onder andere al bedrijven in Hengelo, Enschede, Almelo, Oldenzaal, Losser en overige plaatsen kunnen helpen met beantwoorden van hun ICT vraagstukken.

 

Hoe wil jij bereikbaar zijn?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen, maar ook op de manier dat medewerkers graag willen werken. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken of bellen met ons via de knop hiernaast.

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.