scroll

Managed Wifi

Maak gebruik van een veilige Wifi verbinding

Managed Wifi

Wat is Managed Wifi?

Vrijwel dagelijks stijgt het belang van veilig internetten via WiFi. En terecht, want cybercriminelen blijven proberen om bij jouw bedrijfsgevoelige informatie te komen. Maar hoe weet je eigenlijk of je draadloze internetomgeving veilig en up-to-date is? Als je hierover twijfelt, kies dan voor Contict. Wij zijn een gecertificeerde partner van Ruckus Wireless en bieden je daardoor een hoogwaardig draadloos netwerk. Waar je ook gevestigd bent. Hoeveel locaties jouw bedrijf ook heeft. Hoe veeleisend die locaties ook zijn. En hoeveel gebruikers het netwerk ook aan moet kunnen – eigen gebruikers én gasten. En ook voor het onderhoud, het beheer en de beveiliging van dit draadloze netwerk kun je op ons rekenen. Met Contict Managed WiFi, voor een vast bedrag per maand, heb jij nergens omkijken naar.

Alles geregeld van inventarisatie tot aan beheer

Onze Managed WiFi is geen standaard plug-and-play-dienst. Op basis van een zorgvuldige inventarisatie maken wij een gedetailleerd plan voor de wireless architectuur bij jou op (de) locatie(s). Op basis van de plattegronden van de ruimte(n) voeren wij tijdens die inventarisatie ook wireless metingen uit. En natuurlijk luisteren wij naar jouw specifieke wensen en eisen. Dit alles samen vormt ons plan voor een initiële inrichting van de locatie(s). En na de daadwerkelijke uitrol van het stabiele internet kun je de dienst simpel uitbreiden of inkrimpen, als je organisatie daarom vraagt.

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn.  Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Contict

Contict

Het Slimme Werken

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.