scroll

Managed Wifi

Maak gebruik van een veilige Wifi verbinding

Managed Wifi

Wat is Managed Wifi?

Het veilig gebruik maken van Wifi is actueler dan ooit. En terecht, want organisaties willen hun bedrijfsgevoelige informatie op het netwerk immers goed beschermen. Maar hoe weet je of jouw draadloze internet omgeving nog wel veilig en up-to-date is? Wij maken je graag wegwijs in de wereld van Wifi. Contict is gecertificeerd partner van Ruckus Wireless en biedt hoogwaardige draadloze netwerken.

Zelfs voor de meest veeleisende locaties, met een groot aantal gelijktijdige gebruikers, bieden wij een passende oplossing. En je hebt er zelf geen omkijken meer naar, want de Wifi omgeving wordt volledig naar wens ingericht en ook het onderhoud en beheer kan door Contict op afstand worden geregeld.

Alles geregeld van inventarisatie tot aan beheer

Onze Managed Wifi is geen standaard plug-and-play-dienst, maar er wordt op basis van een zorgvuldige inventarisatie een gedetailleerd plan gemaakt voor de wireless architectuur per ruimte voor de gehele locatie. Er wordt op basis van de plattegronden van de ruimten, wireless metingen tijdens inventarisatie en uw wensen en eisen een plan gemaakt voor een initiële inrichting van de locatie. Na deze daadwerkelijke uitrol kan de dienst simpel uitgebreid of ingekrompen worden naar aanleiding van de veranderingen of wensen binnen jouw organisatie. Je hebt er geen omkijken naar, want voor een vast bedrag per maand verzorgen wij vervolgens het complete onderhoud en beheer, waaronder de updates.

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn.  Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Contict

Contict

Het Slimme Werken