Vacature marketing stagiair(e)

Vacature marketing stagiair(e)

Vacature marketing stagiair(e)

Volg jij op het moment een marketing gerelateerde studie en wil jij ervaren hoe het is om op een marketingafdeling te werken? Kom dan stage lopen bij Contict! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die zich graag wil ontwikkelen. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het up-to-date houden van de website en social media kanalen van Contict, maar ook het organiseren van events voor onze klanten.

Over Contict

Contict is leverancier van Het Slimme Werken. Dit is een mix van Connectivity, Voice, Cloud en Security diensten volledig afgestemd op de wensen van de klant (B2B). Of het nou gaat om een veilige en stabiele verbinding, een telefonie oplossing of een complete werkplek in de cloud. Het Slimme Werken helpt evenwicht te brengen tussen afdelingen, collega’s, taken en vrije tijd. Wat de wensen ook zijn, Contict zorgt ervoor dat organisaties altijd in contact blijven en de mensen ongehinderd kunnen werken.

De functie in het kort

Contict is op zoek naar een student die weet van doorpakken. Als stagiair krijg jij bij Contict de mogelijkheid om een marketing en/of communicatievraagstuk uit te werken voor je studie en voor ons. Je werkt met het marketingteam mee en krijgt de mogelijkheid om binnen Contict aan de slag te gaan met je schoolopdracht. Daarnaast werk jij ook mee aan projecten die op het moment lopen. Contict biedt jou dus de perfecte mogelijkheid tussen werken en leren binnen een bedrijf die vooruitstrevend is!

Wat verwachten we van jou

Wij bieden

Ga jij deze uitdaging aan?

Wil jij graag stage bij ons lopen? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief met cv, deze kun je mailen naar marketing@contict.nl t.a.v. Pauline Heskamp. Voor vragen en/of meer informatie kun je ons bereiken via: 0541 – 745 100.