scroll
Nieuws

Upgrade telefonieplatform naar Release 23

Upgrade telefonieplatform naar Release 23
3
min

Tussen 25 november 2020 en 4 december 2020 vindt er een belangrijke upgrade plaats op het telefonieplatform. Deze is van positieve invloed voor de HIT+ gebruikers van Contict. Het platform krijgt een upgrade naar het zogeheten ‘release 23’. Dit gebeurt om voorop te blijven lopen op het gebied van innovatieve hosted zakelijke telefonie.

De essentie van de upgrade is dat jij als gebruiker profiteert van een groot aantal technische en functionele verbeteringen van de bestaande telefonie producten. En dat zonder dat je daarvoor nieuwe producten binnen de organisatie hoeft te introduceren.

De belangrijkste functionele verbeteringen

We hebben de belangrijkste functionele verbeteringen voor jou als gebruiker op een rij gezet:

  • Er is een verbeterde registratie van gemiste gesprekken met de functie Call Completed Elsewhere.
  • Door middel van een zogeheten, simultaneous hunt policy, op een huntgroep (een groepsnummer waar meerdere medewerkers of toestellen aan gekoppeld zijn) of callcenter, worden inkomende gesprekken gelijktijdig aan meerdere agenten aangeboden. Uiteraard wordt deze slechts door 1 agent beantwoord. Voorheen leidde dat bij de andere agents onterecht tot gemiste gesprek meldingen op het toestel. Het gesprek was immers wel beantwoord door een andere medewerker. Met Release 23 blijft deze melding achterwege als het gesprek door een andere agent is aangenomen. Hierdoor blijft de telling van het werkelijke aantal gemiste gesprekken zuiver.
  • Meeluisteren en agent coaching door de supervisor met de functie ‘Supervisor Coaching’ op premium callcenters. Dit is een tussenvorm van de functie ‘stil meeluisteren’ en ‘inbreken in een gesprek’. Wanneer de supervisor inbreekt in een gesprek is deze normaal gesproken hoorbaar voor beide kanten. Met de nieuwe functie ‘Supervisor Coaching’ is er de mogelijkheid om mee te luisteren en te communiceren met de agent zonder dat de klant hier iets van hoort.
  • Voice Portal Express mode, met deze optie kan je ervoor zorgen dat het menu verkort wordt doordat bijvoorbeeld tijden en datums niet meer worden afgespeeld bij nieuwe berichten. Dit scheelt je tijd in het afluisteren.
  • Naast het kunnen ontvangen van fax via fax-to-email, is het nu ook mogelijk om faxen te versturen vanaf bijvoorbeeld je CRM-applicatie.

Daarnaast brengt Release 23 achter de schermen ook vele technologische verbeteringen op het gebied van beheer, veiligheid en ondersteuning van nieuwe technologieën. Deze verbeteringen verhogen de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de telefooncentrale en maken deze beter voorbereid op toekomstige technologieën en diensten op het gebied van mobiliteit. Je kunt hierbij denken aan vast-mobiel integratie over het 4G netwerk en het verbeteren van unified communication toepassingen zoals chatten, webconferencing en ga zo maar door. Kortom, met deze update profiteer je van een groot aantal extra voordelen en wordt je werkdag steeds een beetje slimmer.

Contict
Geschreven door
Contict

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.