scroll
Nieuws

Tips om te ondernemen op 1,5 meter afstand

Tips om te ondernemen op 1,5 meter afstand

De aankomende tijd houden we extra tips van ondernemers bij, opgehaald bij verschillende organisaties. Om in deze bijzondere tijd van elkaar te leren. Deze hebben we voor jullie verzameld en zijn hieronder te bekijken.

Tip 1 van Kroeze Interieur:

Speciaal voor de horecabranche kan het een interessante optie zijn om van plexiglas een afscheiding tussen tafels te maken. Deze is daarnaast helemaal te designen in de huisstijl van jouw horecaonderneming. Fantastisch toch?

Tip 2 van VDL ETG Almelo:

De deurklink is binnen je kantoorpand toch een van de plekken die het meest wordt aangeraakt door medewerkers. Je wilt dit natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Daarom heeft VDL de hands-free deuropener geïntroduceerd binnen hun kantoorpand. Deuren zijn door het gebruik van je arm open te maken. Een slimme manier om verspreiding te voorkomen.

Tip 3 van Kleventa:

Moet je naar de toilet? Voordat je de deur naar de toilet opendoet, eerst even je handen wassen voor je door de deur gaat.

Tip 4 van Ambiq:

Kom je het kantoor binnen? Dan laten we eerst de bezoekers allemaal verplicht de handen wassen.

Tip 5 van Bauhuis Machinefabriek:

Breng koffie rond in recyclebare bekers om het lopen door het pand te beperken. De keuze voor recyclebare bekers in plaats van koffiekopjes is gemaakt om het doorgeven van de kopjes onder collega’s en klanten zoveel mogelijk te beperken.

Contict
Geschreven door
Contict

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.