scroll
Nieuws

Terugkijken Smart Webinar: bellen met Microsoft Teams

Terugkijken Smart Webinar: bellen met Microsoft Teams
2
min

Ga ook zakelijk bellen met Microsoft Teams

De afgelopen periode heeft Microsoft Teams een gigantische groei doorgemaakt. Niet voor niets, aangezien dé samenwerkingstool van dit moment beschikt over (bijna) alles wat je nodig hebt om je werk effectief uit te voeren. Chatten, bestanden delen, online vergaderen en nog veel meer. Er is echter één ding dat ontbreekt en dat is een koppeling met je zakelijke telefooncentrale.

Want hoe zou het zijn als jij met je zakelijke telefoonnummer oproepen kan plaatsen en ontvangen via het Teams platform? Jij beschikt altijd over een professionele uitstraling, gebruiksgemak en alle communicatie in één centrale omgeving. En dat is wat je wil!

Webinar nu terugkijken

Dit Smart Webinar over bellen met Teams op donderdag 4 juni om 11.00 uur is opgenomen en voor jou nu direct terug te kijken. Ontdek in 30 minuten hoe wij deze unieke koppeling tussen je zakelijke telefooncentrale en Teams kunnen realiseren en van welke voordelen jouw organisatie gaat profiteren. Laat hier je gegevens achter en je krijgt direct toegang tot het webinar.

Terugkijken Smart Webinar

Deze onderwerpen komen aan bod

  • Je leert hoe het nieuwe samenwerken op basis van Microsoft Teams eruit ziet.
  • Je maakt kennis met de voordelen van het zakelijk bellen met Teams en de werking van Teams als telefooncentrale in de Cloud.
  • Je ziet welke functies worden toegevoegd aan jouw Teams omgeving wanneer je gaat bellen met Teams.
  • Je krijgt een live demo en ziet hoe het plaatsen en ontvangen van oproepen met verschillende devices er via Teams uit ziet.
  • Je ziet welke apparatuur perfecte ondersteuning bieden om het bellen met Teams mogelijk te maken binnen jouw organisatie.
Contict
Geschreven door
Contict