scroll
Nieuws

Terugblik Smart Seminar over optimale communicatie

Terugblik Smart Seminar over optimale communicatie
3
min

Terugblik Smart Seminar over optimale communicatie.

Afgelopen woensdag 21 november vond het ‘Smart Seminar: Optimale communicatie’ plaats bij ons in Het Slimme Werken Center. Het was een geslaagde middag en willen alle aanwezigen bedanken voor hun komst. Kon je er helaas niet bij zijn? Geen nood, hieronder vind je een korte terugblik van deze geslaagde middag!

Tijdens het seminar lieten we, samen met de specialisten van Unity en Polycom, zien hoe je je telefonie oplossing kunt transformeren naar de complete communicatieoplossing van de toekomst. Bij Contict merken en zien we namelijk dat veel organisaties moeite hebben om het overzicht te houden met al die verschillende communicatiestromen waaronder telefonie, mail, what’s app enzovoort. Aangezien hier slimme oplossingen voor zijn, hebben we tijdens ons Smart Seminar diverse mogelijk besproken en gedemonstreerd. Deze kunnen jouw als organisatie helpen om nog efficiënter te communiceren en om de klantbeleving te verbeteren!

Plantronics – Polycom.
Tijdens het Smart Seminar vertelde Arie Vermeulen van Plantronics – Polycom ons meer over de recente overname van Polycom door Plantronics en welke kansen dit met zich mee brengt. Hierbij is het hun gezamenlijke visie om in de toekomst mensen nog eenvoudiger en beter te laten communiceren en samenwerken door middel van innovatieve toestellen en vooruitstrevende technologieën. Een mooi voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de ‘Acoustic fence’ technologie (zie onderstaande filmpje) waarbij de omgevingsgeluiden volledig worden weggefilterd. Ideaal voor als je een drukke werkplek hebt of in een callcenter werkt!

Unity (Kakapo Systems)
Onze Unity specialist Steve Tutt, kwam speciaal vanuit Engeland naar ons Smart Seminar om te vertellen hoe je met Unity meer kunt doen in minder tijd. Dankzij deze krachtige totaaloplossing zie je namelijk alle gesprekken, berichten, webchats, whats app en e-mail in één overzicht. Ook zijn er vele handige mogelijkheden die je helpen om efficiënter te werken en communiceren, zoals bijvoorbeeld de dynamische contactenlijst met belstatus waarbij je kunt zien welke contacten beschikbaar zijn.

Meer weten?
Wil je meer weten over hoe je binnen jouw organisatie de communicatie zo optimaal mogelijk kunt organiseren? De mogelijkheden zijn er. Tijdens een persoonlijk gesprek adviseren wij je graag welke oplossingen het beste passen binnen jouw organisatie. Neem hiervoor contact op met ons via verkoop@contict.nl of tel. 0541 – 745 150.

Contict
Geschreven door
Contict

Hoe wil jij bereikbaar zijn?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen, maar ook op de manier dat medewerkers graag willen werken. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken of bellen met ons via de knop hiernaast.

Marcel Tijink

Marcel Tijink

Accountmanager

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.