Nieuws

Stichting Phusis en Fortium kiezen voor onze Cloud Enterprise oplossing!

Stichting Phusis en Fortium kiezen voor onze Cloud Enterprise oplossing!
scroll
2
min

Ondanks de zomermaanden hebben wij absoluut niet stilgezeten. Afgelopen week hebben wij namelijk weer twee slimme organisaties mogen overzetten naar de Contict Cloud. Met veel plezier zijn wij aan de slag gegaan voor:

Stichting Phusis

Deze mooie organisatie uit Assen maakt zich sterk op het gebied huisvesting en ondersteuning voor mensen met een licht verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen. Het verlenen van kwalitatief goede zorg aan hun cliënten staat hoog in het vaandel. Op zoek naar een veilige en effectieve werkomgeving voor hun medewerkers kwamen wij met Stichting Phusis in gesprek. Door middel van onze Cloud Enterprise oplossing beschikken 30 zorgmedewerkers te allen tijd over alle informatie en applicaties die zij nodig hebben om hun werk efficiënt uit te kunnen voeren. Via elk device kunnen zij door middel van een token eenvoudig inloggen en werken in de Cloud! Een belangrijk gegeven binnen deze veelzijdige zorgorganisatie die beschikt over diverse woon- en werk locaties voor cliënten. Daarnaast leverden wij 100 gekoppelde office- en webmail users.

Fortium

Fortium, is dé specialist op gebied van human resource management. Steeds meer ondernemers kiezen voor hun oplossingen op het gebied van online payrolling, salarisadministratie, HRM-detacheren en uitzenden. Fortium vindt een uitstekende dienstverlening en servicegerichtheid erg belangrijk. Een efficiënte inrichting van de eigen werkprocessen om optimaal samen te werken is hierin een belangrijke voorwaarde. Wij hebben Fortium mogen helpen met onze Cloud Enterprise oplossing in combinatie met Office365. Daarnaast kunnen alle HR-professionals van Fortium door middel van Awingu software op elk gewenst moment en plaats onafhankelijk werken in de Cloud. Awingu is een complete via het internet toegankelijke online werkplek waarin medewerkers toegang hebben tot alle relevante informatie en bedrijfsspecifieke software. Bovendien staat alle bedrijfsdata meer gecentraliseerd en veilig opgeslagen in ons Contict datacenter. Fortium beschikt daarmee over een schaalbare oplossing en is weer helemaal klaar voor de toekomst!

Kies jij ook voor Het Slimme Werken?

Onze medewerkers investeren iedere dag veel tijd en energie in onze klanten om het maximale uit hun ICT omgeving te halen. Dat hierdoor steeds meer klanten kiezen voor de ICT oplossingen van Contict is voor ons een prachtige beloning. Ben jij ook benieuwd naar wat Het Slimme Werken voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Contict
Geschreven door
Contict

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Jimmy Bonnes

Jimmy Bonnes

Accountmanager