scroll
Nieuws

Terugblik Smart Bite Sessie over een e-mailhandtekening met impact.

Terugblik Smart Bite Sessie over een e-mailhandtekening met impact.
2
min

Terugblik Smart Bite Sessie over een e-mailhandtekening met impact.

Afgelopen dinsdag 29 januari hebben wij een geslaagde Smart Bite Sessie over e-mailhandtekening software mogen organiseren, bij ons in Het Slimme Werken Center. Wij vonden het een gezellige en interactieve middag en willen alle aanwezigen bedanken voor hun komst. Kon je er helaas niet bij zijn? Geen punt, hieronder geven wij je een korte terugblik van deze geslaagde middag!

Tijdens deze Smart Bite Sessie gaven wij, samen met onze specialist van Exclaimer, uitleg over wat een professionele e-mailhandtekening voor jouw organisatie kan betekenen. Binnen organisaties wordt er namelijk vaak veel geïnvesteerd om het merk er op en top uit te laten zien. Maar hoe ziet je e-mailhandtekening er uit? Is je logo wel goed en scherp zichtbaar? Heb je een juridische disclaimer toegevoegd? Allemaal zaken die de professionaliteit van je organisatie uitstralen en waar jouw relaties mee worden geconfronteerd wanneer ze per e-mail contact met je opnemen. Aangezien hier een slimme oplossing voor bestaat, hebben we tijdens deze Smart Bite Sessie diverse mogelijkheden van e-mailhandtekening software besproken en gedemonstreerd. Ben jij benieuwd naar een greep uit de mogelijkheden en wat deze voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bekijk ze hier.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe je binnen jouw organisatie de e-mailhandtekening van je werknemers zo optimaal mogelijk kunt organiseren? De mogelijkheden zijn er. Wij bieden je een gratis proefperiode aan van 30 dagen om te kijken of dit iets is voor jouw organisatie. Wil je hierna gebruik blijven maken van deze software? Dan komen wij je tegemoet en geven je 10% korting op het eerste jaar!

Contict
Geschreven door
Contict

Weten wat onze oplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn.  Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Jan Jaspers

Jan Jaspers

Accountmanager

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.