scroll
Nieuws

Skip de herfstdip met deze tips!

Skip de herfstdip met deze tips!
4
min

De zomermaanden liggen achter ons en de klok gaat binnenkort weer een uurtje achteruit. De koude en donkere dagen breken weer aan en de bladeren vallen van de bomen. Nat en guur weer doet zijn intrede en waarschijnlijk begin je het liefst aan een winterslaap. Niet getreurd, want met deze slimme tips helpen wij je het seizoen door!

Overweeg een thuiswerkdag

Zijn de weersomstandigheden erg slecht, is er een boom op het spoor gevallen of zijn er door gladheid vele kilometers file ontstaan? Blijf dan lekker thuis werken! Klap je laptop open, zet een kopje koffie en ga aan de slag. Thuiswerken heeft namelijk veel voordelen. Je bent een stuk productiever, gemotiveerder en het werkt kostenbesparend. Je hebt geen lange reistijden meer en kan dus in de ochtend wat langer blijven liggen. Zo kan je door middel van een Cloud oplossing in alle rust plaats onafhankelijk werken. Inloggen kan via elk device en met alle bedrijfsdata tot je beschikking begin jij aan je meest efficiënte werkdag. Met de verwarming hoog en de koelkast en het koffiezet apparaat dichtbij kunnen we dit met recht ontspannend werken noemen! Benieuwd of thuiswerken in de Cloud iets voor jou kan zijn? Ontdek het zelf via onderstaande button en we praten je graag bij.

Trek er in de herfst op uit

Omdat de dagen korter worden krijg je te maken met een veranderende hoeveelheid licht. In de ochtend rijd je in het donker naar je werk en als je ’s avonds thuiskomt is de schemering al begonnen. Is daar iets aan te doen? Jazeker! Ga in het weekend of tijdens je pauze naar buiten voor een wandeling. Want buiten bewegen in het daglicht gaat je helpen. Dat is effectiever dan in een sportschool in de apparaten hangen. Plan ook alvast een kleine vakantie of weekendje weg om weer naar uit te kijken.

E-mailstress

Raak je gedeprimeerd van die overvolle mailbox? Wij ook! Mails over vergaderingen, herinneringen of een niet ingepakte vaatwasser in de bedrijfskantine. Allemaal erg logisch natuurlijk maar eigenlijk is je mailbox bedoelt voor belangrijke onderwerpen. Ongemerkt gebruiken we de mail best vaak voor allerlei randzaken die bij wijze van spreken ook via een simpel WhatsApp berichtje hadden gekund. Wij herkennen dit probleem en maken daarom gebruik van Microsoft Teams. Teams is een unified communications platform waarin jij en je collega’s op een nieuwe manier kunnen samenwerken. Eén gedeelde werkruimte waarin je kunt chatten, bestanden kunt delen en werken met al je favoriete apps. Je maakt eenvoudig afdelingen en kanalen aan en post daarin berichten. Geen e-mail meer, maar makkelijk communiceren met je collega’s zonder dat je naar die volle mailbox zit te staren. Fantastisch toch? Wil je meer weten over Microsoft Teams? Meld je dan aan voor onze Microsoft Teams lunchsessie! Hierin leer je alle ins en outs aangaande deze interessante samenwerkingstool.

Is het alweer maandag?!

Mensen schijnen wel eens last te hebben van een maandagdip. Op vrijdag kijken ze alweer op tegen het begin van de volgende week. Niet doen! Vooral niet als je op maandag weer tussen die gezellige, humoristische en behulpzame collega’s mag zitten. Dan valt het uiteindelijk best mee toch? Het beste kan je in het verlengde van maandag denken. Want na vier dagen is het alweer vrijdag en staat het weekend voor de deur. Kan je lekker relaxen en een keuze maken uit het beste van Netflix!

Tot slot misschien nog wel de allerbeste tip; geniet van de herfst!

Contict
Geschreven door
Contict

Weten wat onze oplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Jimmy Bonnes

Jimmy Bonnes

Accountmanager