Nieuws

Rugo Logistics & VSW Expeditie kiezen voor Het Slimme Werken

Rugo Logistics & VSW Expeditie kiezen voor Het Slimme Werken
scroll
2
min

Ook binnen de transport- en logistieke sector blijven we stevig aan de weg timmeren. Onlangs zijn we weer aan de slag gegaan voor een tweetal mooie organisaties.

Rugo Logistics

Deze organisatie uit Denekamp is gespecialiseerd in transport- en logistieke dienstverlening met alle modaliteiten. Met bestemmingen door Noord-, Oost- en Centraal-Europa richten zij zich voornamelijk op internationaal transport. Sinds enige tijd maakt Rugo logistics gebruik van onze slimme dienstverlening. Waaronder:

Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om focus te kunnen houden op het betrouwbaar en stipt kunnen leveren.

VSW Expeditie

Daarnaast hebben wij VSW Expeditie uit Enschede mogen begeleiden naar Het Slimme Werken. Deze transporteur is al sinds 1982 actief en met recht specialist te noemen als het gaat om transport van meubelen en instrumenten. Zij gaan binnen korte tijd over op onze hybrid cloud oplossing. Zodoende profiteert VSW Expeditie van alle voordelen van de cloud maar blijven sommige elementen on-premise draaien voor de beste prestaties. Kortom, het beste van twee werelden. Samen gaan we op weg naar de meest efficiënte werkdag!

Kies jij ook voor Het Slimme Werken?

Onze medewerkers investeren iedere dag veel tijd en energie in onze klanten om het maximale uit hun ICT omgeving te halen. Dat hierdoor steeds meer klanten kiezen voor de ICT oplossingen van Contict is voor ons een prachtige beloning. Ben jij ook benieuwd naar wat Het Slimme Werken voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Contict
Geschreven door
Contict

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Marcel Tijink

Marcel Tijink

Accountmanager