Vraag nu de Power Automate demo aan

Demo aanvragen
scroll

Power Automate

Maak werkstromen tussen apps, bestanden en gegevens

Power Automate

Repeterende taken automatiseren met Power Automate

Heb jij al eens gehoord van Power Automate? Zo niet, geen probleem, want het is relatief nieuw. Power Automate is de nieuwe naam die Microsoft aan het wat bekendere Microsoft Flow heeft gegeven. Maar wat is Power Automate precies? Simpel gezegd wordt het gebruikt om werkstromen te bouwen tussen apps, documenten en bestanden. Zo kun jij tijdrovende taken automatiseren, bijvoorbeeld een account van een gebruiker aanmaken of verwijderen in meerdere systemen tegelijk en dagelijks een update ontvangen met het voor jou belangrijke nieuws.  Zaken die de productiviteit van je organisatie ten goede komen. Zullen we samen aan de slag gaan met het automatiseren van de voor jouw organisatie relevante processen?

Vraag nu de Power Automate demo aan
Optimaliseer je bedrijfsproductiviteit door terugkerende en tijdrovende taken te automatiseren met Microsoft Power Automate.
Demo aanvragen

De eindeloze mogelijkheden van Power Automate

  • Is er een wijziging in bijvoorbeeld een projectplanning? Dan is het handig als de betrokken personen per mail automatisch op de hoogte worden gesteld van de veranderingen. Zonder dat jij daar ook maar iets voor hoeft te doen. Dit kan met Power Automate.
  • Moeten jouw medewerkers wekelijks hun uren toesturen? Stuur ze dan op een aangewezen dag automatisch een herinnering. Hebben ze hun gewerkte uren al toegestuurd? Geen probleem, dan krijgen alleen de personen die dit nog niet hebben gedaan een herinnering.
  • Krijg je via een webformulier een aanvraag die specifiek voor een bepaalde collega bedoeld is? Power Automate zorgt ervoor dat de aanvraag direct in zijn mailbox uitkomt.
  • Heb jij last van e-mailbijlagen die je mailbox vervuilen? En dan vooral de bestanden die groot zijn en redelijk wat ruimte innemen? Het handmatig opruimen van je mailbox kost redelijk wat tijd. Door e-mailbijlagen direct op te slaan in One Drive voor bedrijven of Sharepoint Online kun je dit eenvoudig automatiseren.
  • Ook voor goedkeuringsprocessen is Power Automate een interessante tool. Denk aan het goedkeuren van verlofaanvragen: met één druk op de knop worden deze goedgekeurd (of afgewezen) en geregistreerd.

Ontdek Power Automate…

Samen automatiseren we de voor jouw relevante bedrijfsprocessen

Jouw organisatie kostbare tijd besparen: dat is waar wij je mee willen helpen, namelijk door werkstromen in te richten die jou tijdrovende taken uit handen nemen. Zit je liever zelf aan de knoppen en wil je weten hoe jouw organisatie effectief gebruik kan maken van Power Automate?

Ook dat is mogelijk. In een training laten wij jou aan de hand van praktijkvoorbeelden kennismaken met deze slimme tooling. Zodat jij direct aan de slag kunt met het automatiseren van (saaie) terugkerende taken. Werk slimmer, niet harder.

Een Power Automate demo: vraag ‘m vandaag nog aan

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan een gratis demo aan en ontdek wat Power Automate voor jouw organisatie kan betekenen!

Joran Heskamp

Joran Heskamp

Microsoft Consultant

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.