Vraag nu de Power Apps demo aan

Demo aanvragen
scroll

Power Apps

Hét krachtige platform voor applicatieontwikkeling

Power Apps

Creëer je eigen professionele bedrijfsapplicaties met Power Apps

Het applicatielandschap groeit elke dag. Je ziet door de bomen het bos niet meer, waardoor jij niet weet welke applicatie nu goed aansluit op jouw organisatie. Hoe zou het zijn als je jouw eigen applicatie kunt ontwikkelen? Een applicatie die perfect aansluit op de behoeften van en manier van werken binnen jouw organisatie? In dat geval is Power Apps hét platform voor jou. Handmatige bedrijfsprocessen, zoals bijvoorbeeld het inplannen van vergaderingen, zijn om te zetten in geautomatiseerde digitale processen. En het mooie is? Jouw applicatie is precies in te richten zoals jij wilt. Kortom, maatwerk.

Met intuïtieve visuele hulpmiddelen is elk detail aan te passen. Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een voor jouw organisatie relevante Power App. Denk aan de algemene bedrijfsscenario’s zoals het indienen van onkostendeclaraties bij administratie. Het automatisch inplannen van vergaderingen zonder dat je de beschikbaarheid van je collega’s hoeft te checken. Of het uitvoeren van locatie-inspecties waar je met de app alle relevante informatie kunt vastleggen en foto’s kunt maken. De mogelijkheden zijn enorm. Laat ons weten waar jouw behoefte ligt.

Vraag nu de Power Apps demo aan
Ontdek hoe je geweldige ideeën kunt omzetten in briljante apps.
Demo aanvragen

De voordelen van Power Apps

  • Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen brengt voor jouw organisatie vele voordelen met zich mee. Denk aan het verminderen van de foutmarge, het efficiënter inrichten van processen, lagere kosten en een snellere responsetijd naar klanten. Met Power Apps geniet je van deze voordelen.
  • Binnen een aantal jaren zal jouw personeelsbestand voor het grootste deel bestaan uit millenials. Deze groep is sinds jaar en dag gewend te werken met apps die hun het (werk)leven gemakkelijker maken. Wil jij relevant zijn en blijven voor deze groep en daarmee de continuïteit van je organisatie bewaken? Kies dan voor bedrijfseigen apps die passen bij de manier van werken van al jouw medewerkers. Nu en binnen een paar jaar.
  • Power Apps bevordert de mobiliteit van je organisatie. De apps die je ontwikkelt zijn direct beschikbaar op elk device. Of je nu een iPhone, Android telefoon, Windows Phone of tablet gebruikt. Uiteraard bestaat er ook een webvariant, zodat je Power Apps ook op laptop en PC kunt gebruiken.
  • Jouw app is te ontwerpen en in te richten naar de smaak/huisstijl van jouw organisatie. Applicaties worden dus echt van jouw bedrijf.
  • Er is een volledige integratie met Office 365-applicaties. Via Power Apps kun je eenvoudig data gebruiken en bewerken via Excel, SharePoint en zelfs Power BI-rapporten. Deze zijn in je Power App te plaatsen, zodat je goed onderlegde beslissingen kunt nemen of je organisatie kunt aansturen.

Ontdek Power Apps…

Samen jouw ideale applicatielandschap ontdekken

Contict ondersteunt jouw organisatie op het gebied van Power Apps. Of je nu op zoek bent naar kant-en-klare brancheoplossingen of hulp nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. Consultancy, training en support behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Wij helpen je om jouw fantastische ideeën om te zetten in krachtige oplossingen die jouw organisatie geld en tijd besparen. Zullen we samen jouw ideale applicatielandschap ontdekken?

Een Power Apps demo: vraag ‘m vandaag nog aan

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan een gratis demo aan en ontdek wat Power Apps voor jouw organisatie kan betekenen!

Joran Heskamp

Joran Heskamp

Microsoft Consultant

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.