scroll
Nieuws

Nu verkrijgbaar bij Contict: de Apple iPhone 13 en iPhone 13 Pro

Nu verkrijgbaar bij Contict: de Apple iPhone 13 en iPhone 13 Pro
5
min

Bestel nu de nieuwe iPhone 13 en iPhone 13 Pro bij Contict!

Het is weer herfsttijd. De temperatuur begint te dalen en de bladeren vallen uit de boom. Dan weet je dat het ook weer tijd is voor het jaarlijkse Apple-event. Apple heeft al haar nieuwe producten getoond aan de buitenwereld, waaronder een nieuwe iPad en de nieuwe Apple Watch. Tijdens het grootste Apple-event van het jaar zijn ook de nieuwe iPhone 13 en de nieuwe iPhone 13 Pro aangekondigd. De nieuwe iPhones zijn vanaf nu bij Contict te verkrijgen! Geef je voorkeur door via het formulier onderaan de pagina dan regelen wij de rest.

Welke iPhone 13 kies jij?

iPhone 13

De iPhone 13 is de verbeterde versie van de iPhone 12. De iPhone 13 heef een kleinere “notch” boven in het scherm en is voorzien van de nieuwe A15 Bionic-chip waardoor processen zoals AR, AI en de complexere taken nog sneller worden verwerkt. Ook is de iPhone 13 voorzien van het nieuw Super Retina XDR scherm. Dit scherm zorgt voor 28% meer helderheid dan zijn voorganger. Hierdoor komt er nog meer beleving in alle haarscherpe foto’s en video’s. De geoptimaliseerde batterij van de nieuwe iPhone 13 gaat 2,5 uur langer mee dan de iPhone 12 dus nog meer gemak in het dagelijks gebruik.

 • 6,1 inch Super Retina XDR-display
 • Kleuren: zwart, wit, blauw, rood en roze.
 • Geheugen: 128 GB, 256 GB en 512 GB
 • De iPhone 13 is bij Contict verkrijgbaar vanaf €909

iPhone 13 Mini

De iPhone 13 mini is met een scherm grote van 5,4 inch aanzienlijk kleiner dan de normale iPhone 13, maar levert toch dezelfde power als het grotere model. De iPhone 13 Mini dezelfde specificaties als zijn grotere broer. Een echte “powerhouse” in klein formaat.

 • 5,4 inch Super Retina XDR-display
 • Kleuren: zwart, wit, blauw, rood en roze.
 • Geheugen: 128 GB, 256 GB en 512 GB
 • De iPhone 13 mini is bij Contict verkrijgbaar vanaf €809

iPhone 13 Pro

De iPhone 13 Pro is de ultieme versie van de iPhone 13. De iPhone 13 Pro maakt ook gebruik van de snelle A15 Bionic-chip maar zorgt toch voor dat stuk extra beleving ten opzichte van de normale iPhone 13. Dit komt door een aantal zaken. Ten eerste, het nieuwe Super Retina XDR-display met ProMotion. Door dit nieuwe scherm is er een ondersteuning tot 120Hz adaptieve refresh-rate, dat betekent dus supersnel scrollen en refreshen. Ten tweede, de batterij gaat tot 1,5 langer mee dan bij de normale iPhone 13. Ten derde, is er voor de Pro-modellen voor het eerste de optie om te kiezen voor 1TB geheugen. Zo zit je nooit zonder opslagruimte en blijft de snelheid van de iPhone gewaarborgd. Tot slot, het verschil aanzienlijke verschil in camera setup . De iPhone 13 Pro heeft drie verschillende lenzen: de telelens met optische beeldstabilisatie, ultragroothoek en de groothoeklens. Hierdoor kun je foto’s en video’s maken als een echte “Pro”.

 • 6,1 inch Super Retina XDR-display met ProMotion
 • Kleuren: grafiet, goud, zilver en Sierra Blue
 • Geheugen: 128 GB, 256 GB, 512 GB en 1TB
 • De iPhone 13 Pro is bij Contict verkrijgbaar vanaf €1159

iPhone 13 Pro Max

De iPhone 13 Pro Max is de ultieme versie van de iPhone 13 in een net iets groter jasje. Door de 6.7 inch grote, kan je nog beter gebruik maken van het Super Retina XDR-display met ProMotion scherm. Ook zit er grotere batterij in de iPhone 13 Pro Max, die wel 2,5 uur langer meegaat dan de iPhone 12 Pro Max van vorig jaar. Kortom de ideale keuze voor mensen die opzoek zijn naar de meest complete iPhone voor dagelijks en zakelijk gebruik.

 • 6,7 inch Super Retina XDR-display met ProMotion
 • Kleuren: grafiet, goud, zilver en Sierra Blue
 • Geheugen: 128 GB, 256 GB, 512 GB en 1TB
 • De iPhone 13 Pro Max is bij Contict verkrijgbaar vanaf €1259

Bestel nu ook je iPhone 13 accessoires bij Contict!

 • iPhone 13 hoesjes
 • Screen protectors
 • Opladers

Laat ons via onderstaand formulier weten welk type iPhone 13 ideaal is voor jou. We nemen contact met je op om ervoor te zorgen dat deze snel in jouw bezit is.

Contict
Geschreven door
Contict

Welke iPhone 13 heeft jouw voorkeur?

Laat het ons weten, we helpen je graag aan een spiksplinternieuw toestel van Apple!

Contict

Contict

Het Slimme Werken

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.