Nieuws

Microsoft bundelt Word, Excel en Powerpoint in één slimme Office-app

Microsoft bundelt Word, Excel en Powerpoint in één slimme Office-app
scroll
1
min

Microsoft heeft een Office-app uitgebracht waarin Excel, PowerPoint en Word zijn ondergebracht. En daar zijn we blij mee, want voorheen had Microsoft losse apps voor Excel, Powerpoint en Word. Het is niet duidelijk of die op een later moment worden verwijderd, aangezien alles nu in de Office-app is gebundeld.

Microsoft heeft geluisterd naar haar gebruikers. Er was namelijk al geruime tijd commentaar dat het switchen tussen de verschillende applicaties tijdrovend is. Daarnaast nemen de verschillende applicaties veel ruimte in op je smartphone. Met deze feedback is Microsoft aan de slag gegaan. Het resultaat? Een spiksplinternieuwe Office-app met daarin Word, Excel, Powerpoint en zelfs een PDF-reader. Jij kunt nu veel efficiënter gebruik maken van Office op jouw smartphone of tablet.

Naast alle gebruikelijke functies die we kennen heeft de app ook een paar extra handigheidjes. Zo is er nu de mogelijkheid om documenten met je iPhone-camera te scannen. Ook kun je notities bijhouden en digitaal een handtekening zetten in een pdf-document. Download de app nu in de Google Play Store of Apple App Store.

Contict
Geschreven door
Contict

Weten wat onze oplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Jimmy Bonnes

Jimmy Bonnes

Accountmanager