scroll

Medior/Senior Accountmanager ICT

Medior/Senior Accountmanager ICT

Medior/Senior Accountmanager ICT

Als Accountmanager bij Contict adviseer jij uiteenlopende klanten over de mogelijkheden van ICT voor hun organisatie. Jij zorgt voor de uitbreiding van commerciële activiteiten, met een focus op Zorg en Welzijn en groot MKB in Noord-Oost Nederland.


Je hecht waarde aan klantbinding, ondernemerschap en het benutten van saleskansen. Via jouw eigen salesplan en salesstrategie draag jij bij aan het commercieel succes van Contict. Doe je dit graag binnen een dynamische omgeving, met een open sfeer en waarin je in salestrajecten ook optrekt met collega’s van de afdeling operations/techniek? 

Stel jezelf voor en laat je sollicitatie achter!

Proactieve kartrekker met een neus voor saleskansen

Dit ga je doen als Accountmanager ICT

Je fungeert als strategisch partner voor klanten met een focus op kwaliteit en innovatie. Als relatiebeheerder van de aan jou toegewezen portefeuille van circa 50 klanten onderhoud je nauwe contacten en vertaal jij wensen en behoeften naar passende adviezen. Het uiteindelijke doel is het opstellen en sluiten van (nieuwe) overeenkomsten. Trajecten begeleid je vanaf het eerste contact tot en met de aftersales, dit in nauwe samenwerking met je binnendienst buddy en de afdeling operations.

Dit zegt onze collega Ruben over de functie Accountmanager ICT

Dit vind je leuk om te doen

Dit breng je mee als Accountmanager ICT

Kennis

Ervaring

Persoonlijkheid

Dit krijg je van ons

Dit zijn wij

Contict is al 15 jaar dé leverancier van ‘’Het Slimme Werken’’. We creëren samen met onze klanten de ideale werkdag, die er voor iedereen anders uitziet. Door slimme en complexe ICT-oplossingen voor elke gebruiker eenvoudig en duidelijk toepasbaar te maken. Je gaat werken in een team van 10 sales collega’s op een afdeling waar een informele sfeer hangt en er prettig met elkaar wordt omgegaan. Je werkt nauw samen met jouw binnendienst buddy, collega accountmanagers en jouw collega´s van de afdeling techniek voor de technische invulling van ICT-trajecten.

Met een divers klantenbestand zijn wij actief in uiteenlopende sectoren als Transport, Zorg & Welzijn, Onderwijs en midden tot groot MKB. Wij werken voor namen als Oad, FC Twente en Zorggroep Manna.

Van deze vacature jouw nieuwe baan maken?

Interesse? Wacht niet langer en solliciteer direct op deze functie. Wil je eerst meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk dan op www.contict.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ruben Baanstra (salesmanager) via r.baanstra@contict.nl of bel naar 0541 – 745 133. Voor meer info over de sollicitatieprocedure klik hier.

 
 
 
thumbnail-Contict.png

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.