scroll
Nieuws

Maatregelen omtrent het Coronavirus

Maatregelen omtrent het Coronavirus
2
min

Op dit moment is er veel te doen rondom het Coronavirus. Bij Contict houden wij de ontwikkelingen en de berichtgeving vanuit het RIVM nauwlettend in de gaten.
Daarnaast krijgen wij op dit moment behoorlijk wat vragen over bijvoorbeeld thuiswerken, daarom geven wij je in dit bericht meer uitleg over hoe je hier op kunt anticiperen.

Is mijn organisatie voorbereid op het snel opschalen van het aantal thuiswerkers?
Die vraag ontvingen we de laatste dagen steeds meer. We merken dat de situatie per klant verschilt. Wil je dus op maat advies over het opschalen van het aantal thuiswerkers?
Dan vragen we je te mailen naar servicedesk@contict.nl of te bellen met 0541 – 745 115.

Hoe zit het met de continuïteit van de dienstverlening van Contict?
Onze systemen en software zijn dusdanig ingericht dat er geen gevolgen zijn voor de continuïteit van onze dienstverlening. Verder werken onze medewerkers plaatsonafhankelijk zodat wij altijd bereikbaar zijn op de manier zoals je van ons gewend bent.

Kan ik mijn telefoonnummer doorschakelen? 
Omdat wij zien dat meer organisaties gaan thuiswerken, heeft dit ook gevolgen voor de bereikbaarheid en de inrichting van de telefonie. Wil je de telefonie doorschakelen naar een andere locatie of nummer? Dan vragen we je te mailen naar servicedesk@contict.nl of te bellen met 0541 – 745 115.

Kan mijn afspraak met Contict gewoon doorgaan? 
Heb jij of een collega al een afspraak gepland staan met een van onze medewerkers? Dan zouden we dit ook op een digitale manier kunnen laten plaatsvinden, indien dit de voorkeur heeft. Lukt dit niet? Bijvoorbeeld doordat er werkzaamheden op locatie verricht moeten worden of omdat je iets komt ophalen of afgeven bij Contict, dan gaat dit gewoon door en volgen wij de richtlijnen zoals opgesteld door het RIVM.

Ondanks deze omstandigheden is Contict positief gezind en doen we er alles aan om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen.

 

Contict
Geschreven door
Contict