scroll
Klantcase

PremTech kiest voor de Contict 365 werkplek

PremTech kiest voor de Contict 365 werkplek
4
min

Op zoek naar een ICT-partij die hen volledig kan ontzorgen kwamen wij in gesprek met PremTech. PremTech ontwikkeld en levert vloeibare technische onderhouds- en reparatieproducten van hoge kwaliteit. Daarnaast geven zij advies aan klanten over welke producten passen bij welke werkzaamheden. Vanwege de groei binnen het bedrijf is de ICT ‘er even bij doen’ niet meer haalbaar. Zij kozen daarom voor de Contict 365 werkplek. In deze klantcase vertellen we hoe dit migratieproject is verlopen.

Migratieproject

Kevlin Olthof is verantwoordelijk voor marketing en productenontwikkeling. Daarbij komt ook een stukje ICT om de hoek kijken. Kevlin vertelt: “Als je binnen een organisatie een klein beetje verstand hebt van computers, ben je al gauw verantwoordelijk voor het geheel. Zodoende is de ICT bij mij komen te liggen. Maar eigenlijk wil ik hier helemaal niet mee bezig zijn. Het is een belasting. Ik wil mij kunnen focussen op onze corebusiness. Daarom zijn we opzoek gegaan naar een partij die ons volledig kan ontzorgen. Alles rondom ICT moet gewoon goed functioneren.”

“Ontzorgen is essentieel.”

Er is een oriënterend gesprek geweest met Contict. Hierbij werd al snel duidelijk dat Contict de partij is die in alle ICT kan voorzien. “Zodat wij volledig ontzorgd kunnen worden.” Met dit uitgangspunt is Contict aan de slag gegaan. Er is een Contict 365 omgeving gebouwd. Een centrale plek waaruit iedereen kan werken. De binnendienst en buitendienst werken nu in dezelfde omgeving met verschillende rollen (rechten). Daarnaast is de gehele infrastructuur geregeld en al het beheer wordt van A tot Z opgepakt.

 

De Contict 365 werkplek

De Contict 365 werkplek bestaat uit 4 onderdelen: Microsoft 365, Workspace, back-up en een serviceabonnement. Het biedt een grote mate van flexibiliteit, omdat je altijd en overal kunt inloggen door middel van een internetbrowser. Daarnaast biedt het veel mogelijkheden om productiever (samen) te werken, door gebruik te maken van applicaties zoals OneDrive, SharePoint en Microsoft Teams. Contict denkt graag mee over de inrichting en het gebruik van deze applicaties zodat je ook écht slimmer gaat werken.

“Het fijne van volledig ontzorgd worden, is dat we alles bij Contict kunnen neerleggen en één contactpersoon hebben die alles voor ons regelt. Een pasklare oplossing voor ons bedrijf. Zo is alles geregeld en hebben we er zelf geen omkijken meer naar. Als er bijvoorbeeld een nieuwe medewerker begint, richten jullie daar alles voor in.”

Hoe verloopt zo’n migratieproject?

Eerst komt een oriënterend gesprek waar de wensen en behoeften in kaart worden gebracht. Daarna komt er een projectmanager die alles inplant en regelt. De planning wordt geregeld en de verschillende specialisten komen langs om alles in te richten. “Soms had ik het gevoel dat ik aan het herhalen was. Dit komt doordat er meerdere specialisten zijn met allemaal hun eigen expertise. Hierdoor wordt er juist aan alles gedacht en kom je niet voor verrassingen te staan. Deze uitgebreide aanpak gaf een heel fijn gevoel.”

Hoe is het werken nu verbeterd?

“Nu al merk je verschil, nu alles op een centrale plek staat en we allemaal in dezelfde omgeving zitten. Nu hebben we goede informatiebundeling, de verslagen zijn bijvoorbeeld nu inzichtelijk voor iedereen. Er is nog zo veel uit te halen, dat biedt veel perspectief. Hier gaan we de komende tijd mee aan de slag.”

Ben je benieuwd wat de Contict 365 werkplek voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maike Tonnema

Maike Tonnema

ICT-consultant/trainer

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.