scroll
Klantcase

Drukkerij Ponsteen kiest voor ICT-totaaloplossing

Drukkerij Ponsteen kiest voor ICT-totaaloplossing
4
min

Vanuit Nijverdal bedrijft deze drukkerij al 50 jaar vakmanschap als het gaat om gedrukte communicatie. Met hun creatieve team van ontwerpers en drukkers is drukkerij Ponsteen in staat snel en alert te reageren op iedere vraag. Wij zijn daarom trots te melden dat wij het vertrouwen van deze mooie organisatie krijgen. Door te kiezen voor onze ICT-totaaloplossing omarmen zij Het Slimme Werken in zijn geheel. En dat brengt naast een toekomstbestendige werkomgeving meerdere voordelen met zich mee. Wij brachten een bezoek aan hun kantoor en spraken met directeur Ritske Ponsteen over zijn ervaringen met Het Slimme Werken.

Na verhuizing direct aan de slag

In verband met de verhuizing van de drukkerij naar een nieuw onderkomen werd ook de ICT-omgeving onder de loep genomen. Bij een nieuw onderkomen hoort natuurlijk een betrouwbare en snelle verbinding waarop je kan rekenen. Hiervoor hebben wij een glasvezelverbinding laten aanleggen, zodat alle operationele activiteiten vanaf de start direct doorgang konden vinden. Ritske licht toe:

“Op onze oude locatie hadden wij een vijf jaar oude server staan die gebreken begon te vertonen. In de voorbereidingen van de overgang naar onze nieuwe locatie kregen wij van Contict het advies om een nieuwe server aan te schaffen. Daar wij gebruikmaken van enkele zware grafische applicaties en programma’s die we niet in de Cloud kunnen laten draaien. Deze server werd door Contict alvast ingericht om bij de verhuizing naar het nieuwe pand direct van start te kunnen. Dat was erg prettig.”

Ponsteen

De hybride cloud blijkt de beste oplossing

Vanzelfsprekend wil je in deze tijd gebruikmaken van de voordelen van werken in de Cloud. Daarom is er in combinatie met de server op locatie gekozen voor de Microsoft 365 suite. Op deze manier heeft Drukkerij Ponsteen alle productiviteitstoepassingen tot de beschikking én kan rekenen op optimale veiligheid. Kortom, alle applicaties kunnen moeiteloos worden gebruikt door de server op locatie en door Microsoft 365 kan drukkerij Ponsteen plaatsonafhankelijk werken. Op de vraag wat Ritske hiervan merkt geeft hij aan:

“Om te beginnen hadden we voorheen onze mail niet goed georganiseerd. Op dit moment hebben wij hiervan een back-up en zijn diverse mailboxen slimmer ingericht. Meerdere mensen kunnen zien wat er besproken is met klanten of relaties, zodat we met welke bezetting dan ook weten wat er speelt. Daarnaast hoef ik niet meer naar verschillende computers te lopen, even inloggen en ik kan direct bij de informatie die ik nodig heb. Daarnaast hebben wij gedurende de Corona periode het thuiswerken kunnen faciliteren. Dit behoorde eerder niet tot de mogelijkheden.”

Drukkerij PonsteenOp de foto: Jimmy Bonnes (Contict), René Ponsteen & Ritske Ponsteen (Drukkerij Ponsteen). 

De keuze voor Het Slimme Werken

Op de vraag waarom er is gekozen voor Contict antwoord Ritske: “Ik was op zoek naar meer technische kennis en een partner die ervaring heeft met zakelijke ICT-oplossingen. Een die beschikt over know-how en goede service, waarbij problemen direct opgelost worden. Daar is Contict in beeld gekomen. Waar we voorheen onze ICT bij meerdere partijen onderbrachten hebben we nu één aanspreekpunt voor alles. Voor zowel mobiele als vaste telefonie, de verbinding en de werkplekken en daar zijn we blij mee”

Ben jij net als Drukkerij Ponsteen op zoek naar een ICT-totaaloplossing? Neem dan contact op via: 0541 – 745 100

Wil jij ook volledig ontzorgt worden dankzij een totale ICT oplossing?

Lars Roord

Lars Roord

Accountmanager

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.