scroll

Junior / Medior Cloud Engineer

Junior / Medior Cloud Engineer

Junior / Medior Cloud Engineer

Ben je analytisch, heb je een bovengemiddelde interesse voor techniek en ga je graag aan de slag met de nieuwste Microsoft Cloud technologieën? Pas je binnen een dynamische werkomgeving met behulpzame collega’s en wil je iedere dag meer leren over je vak?

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een junior / medior Cloud Engineer. In je werk krijg je te maken met uitdagende beheers- en migratieprojecten. Je hebt afwisselende werkweken. De ene week ondersteun je een klant bij hun mobile device management of verzorg je een Office 365 migratietraject voor een zorginstelling. De andere week ben je vraagbaak voor de servicedesk of verhelp je een storing op locatie aan een werkstation.

Stel jezelf voor en laat je sollictatie achter!

Analytisch, vraagbaak en stressbestendig

Dit ga je doen als junior/medior Cloud Engineer

Met jouw leergierige instelling ben je aanspreekpunt en vraagbaak voor collega’s. Klanten en collega’s overtuig je van jouw oplossing. Je voert deels zelfstandig en deels in samenwerking projecten uit met je technische collega’s. Ook denk je mee in de ontwikkeling van onze producten. Je werkt deels vanaf kantoor en deels bij de klant op locatie.

Dit vind je leuk om te doen

Dit breng je mee als junior/medior Cloud Engineer

Kennis

Ervaring

Persoonlijkheid

Dit krijg je van ons

Dit zijn wij

Uitdaging, persoonlijke ontwikkeling en een informele sfeer.

 

Contict is dé leverancier van ‘’Het Slimme Werken’’. Al 15 jaar creëren we samen met onze klanten de ideale werkdag, die er voor iedereen anders uitziet. Door slimme en complexe ICT-oplossingen voor elke gebruiker eenvoudig en duidelijk toepasbaar te maken. Om deze ambitie te realiseren zoeken we uitbreiding op onze technische afdeling.


De afdeling operations zorgt ervoor dat onze klanten veilige ICT-omgevingen hebben met optimale prestaties. De afdeling ondersteunt klanten en eindgebruikers bij de transitie naar de Cloud, een nieuwe VoIP omgeving en met het aanleggen van infrastructuren. Veel van deze diensten draaien binnen onze eigen hoogwaardige datacenters. Dagelijks zorgt de afdeling voor het monitoren, onderhouden en beveiligen van infra- en netwerkstructuren, Cloud en Connectivity diensten.

Van deze vacature jouw nieuwe baan maken?

Ben je al enthousiast geraakt? Solliciteer dan direct op deze functie en stuur je cv en korte motivatie naar sollicitatie@contict.nl. Wil je eerst meer weten over de functie? Bel dan naar Bastiaan Wiltvank (Manager Operations) via 0541- 745 125. Voor meer info over de sollicitatieprocedure klik hier.

 
 
 
thumbnail-Contict.png

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.