scroll
Nieuws

ISDN verdwijnt. Stap over op Hosted telefonie van Contict voordat er problemen ontstaan

ISDN verdwijnt. Stap over op Hosted telefonie van Contict voordat er problemen ontstaan
2
min

Na de introductie van ISDN in 1984 waren organisaties natuurlijk laaiend enthousiast, want nu konden zij twee (!) telefoongesprekken tegelijkertijd voeren. Ondertussen is dit fenomeen niet meer dan normaal en kunnen we steeds hogere eisen stellen aan onze telefonie. Nu we steeds meer digitaliseren is het natuurlijk niet meer dan normaal dat we ook digitaal gaan bellen (VoIP). Met VoIP worden IP-netwerken gebruikt voor het overbrengen van telefoongesprekken. Door deze ontwikkelingen zullen vanaf mei 2018 de eerste ISDN verbindingen niet meer worden ondersteund. Uiteindelijk worden per september 2019 de laatste ISDN verbindingen uitgefaseerd. Dit betekent dat er bij een storing geen ondersteuning meer zal zijn om deze problemen op te lossen. Het is daarom belangrijk dat je op tijd overstapt naar een alternatief om problemen te voorkomen.

Voordelen VoIP

VoIP heeft verschillende voordelen. Zo hoef je bijvoorbeeld geen grote investering te doen voor de aanschaf van je telefooncentrale, want je maakt gebruik van de telefooncentrale in de cloud. Ook kun je eenvoudig meerdere vestigingen aansluiten binnen dezelfde omgeving. Daarnaast heb je de mogelijkheid om mobiele abonnementen te integreren. Veel mensen denken nog dat VoIP complex en duur is, maar het tegendeel is waar. VoIP is vele malen gebruiksvriendelijker en doordat je de centrale precies kunt afstemmen op je bedrijf betaal je alleen voor wat je gebruikt.

HIT van Contict

Genoeg redenen dus om je te verdiepen in de mogelijke alternatieven. Ook bij Contict bieden wij VoIP telefonie met HIT (Hosted IP-Telefonie). Met HIT van Contict zijn al je medewerkers overal bereikbaar via één centrale in de Cloud en kunnen zij onderling gratis bellen. Daarnaast bieden we met HIT handige extra’s waarmee je medewerkers beduidend efficiënter en daarmee voordeliger communiceren. Denk hierbij aan een koppeling met Outlook, uw CRM-pakket en een receptie- of callcentermodule. En dankzij onze handige app kunt je ook met je smartphone alle HIT-functies gebruiken.

Stap ook over op HIT van Contict, voordat je achter de feiten aan begint te lopen met je oude ISDN verbinding. Neem contact op met onze afdeling Verkoop. Dit kan door te bellen met: 0541 – 745 150, of te mailen naar: verkoop@contict.nl. Wij helpen je graag verder om op een simpele en goede manier over te stappen op Hosted IP-telefonie.

Contict
Geschreven door
Contict

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn.  Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Contict

Contict

Het Slimme Werken

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.