scroll

I AM Totaalcommunicatie

I AM Totaalcommunicatie

Eén communicatieplatform voor je hele onderneming..

Hieronder leggen wij uit wat I AM voor de bereikbaarheid van jouw organisatie kan betekenen. Laat je ons via onderstaande button weten hoe jij bereikbaar wilt zijn?

Efficiënte totaalcommunicatie voor je hele organisatie!

Een organisatie is zo goed als de kwaliteit van haar communicatie. Veel bedrijven zijn het eens met dit vertrekpunt maar of de communicatie in werkelijkheid ook goed geregeld is blijkt niet altijd waar. I AM totaalcommunicatie is dé oplossing die je medewerkers altijd en overal goed bereikbaar maakt. I AM werkt met je bestaande, vaste-en mobiele telefoonnummers en is volledig geïntegreerd in je telefooncentrale in de Cloud. Met I AM kies je voor communicatie die past bij de situatie. Of je nu wilt bellen, chatten of videobellen, de keuze is aan jou! Bekijk hier welke slimme I AM functies jouw organisatie beter helpen communiceren.

I AM totaalcommunicatie

Hoe wil jij bereikbaar zijn?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen, maar ook op de manier dat medewerkers graag willen werken. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken of bellen met ons via de knop hiernaast.

Ruben Baanstra

Ruben Baanstra

Salesmanager

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.