scroll
Nieuws

Goede voornemens 2019: vijf slimme tips voor op het werk!

Goede voornemens 2019: vijf slimme tips voor op het werk!
4
min

Namens het hele team van Contict wensen wij je een mooi en gezond 2019! Een goed begin is het halve werk. Daarom hebben wij vijf goede voornemens voor op het werk op een rij gezet. Zo haal je dit jaar haal het maximale uit je werk en jezelf!

Voornemen 1: Werk veilig

Ook in 2019 blijft de veiligheid van de werkomgeving één van de belangrijkste speerpunten. Werk je bij ons in de Cloud, dan worden veel veiligheidsmaatregelen al voor je getroffen. Echter, ook als Cloud gebruiker blijft het belangrijk om verschillende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. Als het gaat om het wachtwoordgebruik bijvoorbeeld, dan raden wij aan om altijd gebruik te maken van een uniek wachtwoord die je elk kwartaal wijzigt. Probeer daarnaast ook voor ieder account een uniek wachtwoord te gebruiken. Verder is het erg belangrijk om een goede virusscanner te installeren op je pc of laptop. Heb je deze al actief? Zorg er dan ook voor dat je apparaten zijn voorzien van de laatste updates, zodat ook de laatste beveiligingslekken zijn gedicht.

Voornemen 2: Werk nog slimmer

Contict organiseert regelmatig evenementen om je te helpen je kennis en kunde bij te spijkeren. Zo hebben we regelmatig Smart Bite Sessies en Smart Seminars om zowel jou als de rest van je collega’s te voorzien van het laatste nieuws. Daarnaast organiseert Contict ook ieder kwartaal een Contict on Tour in samenwerking met Yes Telecom, tijdens deze gelegenheid bezoeken we samen met relaties andere organisaties. Zo hebben we een afgelopen jaar een kijkje genomen in de keuken van Tesla.

Voornemen 3: Ga efficiënter samenwerken

Communiceer op de manier zoals jij dat wil binnen je organisatie. Wij bieden jou verschillende communicatieoplossingen om te communiceren op de manier die voor jouw organisatie wenselijk is. Zo hebben we oplossingen als Cisco, Microsoft Teams en I AM. Contict kan je helpen de keuze maken om de juiste oplossing voor je organisatie te vinden. Via deze verschillende oplossingen heb jij de optie om te communiceren via spraak, beeld of tekst.

Voornemen 4: Werk fit

We weten allemaal dat een goede werkhouding belangrijk is. Stel je bureaustoel daarom goed af en zorg ervoor dat de onderrug optimaal wordt ondersteund en je voeten plat op de grond staan. Let er ook op dat je beeldscherm op ooghoogte staat, dit kun je bijvoorbeeld doen door gebruik te maken van een aparte beeldschermsteun die op hoogte verstelbaar is. Ga daarnaast eens vaker langs je collega’s gedurende de werkdag om te zien hoe zij de dag ervaren. Het advies is om elk uur even in beweging te blijven.

Voornemen 5: Werk met plezier

Het klinkt als een open deur, maar hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk plezier uit je werk haalt? Om te beginnen is het belangrijk om de werkdruk de baas te blijven. Creëer daarom overzicht en rust. Dit doe je bijvoorbeeld door te beginnen met een opgeruimd bureau en een goede werkplanning met daarin de juiste prioriteiten. Dit zorgt gelijk voor minder stress. Een lege mailbox zorgt voor een opgeruimd gevoel, plan het afhandelen van de mail daarom ook op een vast moment van je werkdag. Daarnaast is goed contact met je collega’s ook erg belangrijk voor je werkplezier. Draag zelf daarom ook actief bij aan een fijne werksfeer! En last but not least, is het belangrijk om jezelf doelen te stellen zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Blijf dus leren, want dit inspireert je en zorgt voor nieuwe inzichten.

Uiteraard staan we bij Contict klaar om je te helpen het beste van 2019 te maken. Wil jij weten wat Het Slimme Werken voor jouw organisatie kan betekenen? Neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop van Contict via tel. 0541 745 150 of via verkoop@contict.nl

Contict
Geschreven door
Contict

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossingen die passen bij jouw organisatie. Neem contact op met ons via de mail of telefoon.

Contict

Contict

Het Slimme Werken

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.