scroll
Event

Smart Webinar: dé complete digitale werkplek in de Cloud

Smart Webinar: dé complete digitale werkplek in de Cloud
2
min

Op 29 september 2020 organiseren wij een Smart Webinar over Contict 365. Tijdens dit webinar maak jij in een half uur kennis met misschien wel jouw nieuwe digitale werkplek. Waarom is Contict 365 nou zo interessant voor jou? Het is een alles-in-een oplossing met daarin onder meer het beste van Office 365, Windows 10 en de Microsoft beheer- en beveiligingsoplossingen.

Moderne werkplek

Jij start je werkdag vanuit je eigen gepersonaliseerde digitale ‘workspace’ zoals we dat noemen. Waar je ook bent en met elk device, met alle apps en documenten tot je beschikking. Tijdens een live demo van de omgeving laten we je zien hoe Contict 365 jouw werkdag kan verrijken.

  • Hoe jij en je collega’s productiever kunnen werken door middel van de intelligente hulpmiddelen die zijn ingebouwd in Office.
  • Hoe jij slimmer kan (samen)werken doordat alles wordt samengebracht op één centrale plek. Die ook nog eens zó gebruiksvriendelijk is dat iedereen er mee kan werken.
  • Hoe je jouw organisatie met Contict 365 beter beschermt tegen beveiligingsrisico’s die een bedreiging vormen voor de continuïteit van jouw organisatie.
  • Via een live demonstratie de directe voordelen van Contict 365 en zie je hoe de moderne werkplek er precies uitziet en hoe je deze naar jouw wensen en behoeften kan inrichten.

Schrijf je nu in en ontvang de link voor ons webinar direct in je mailbox. We verwelkomen je graag digitaal op 29 september om 11.00 uur bij ons in Het Slimme Werken Center.

Aanmelden Smart Webinar op 29 september om 11.00 uur