scroll
Event

Terugkijken Smart Webinar: dé complete digitale werkplek in de Cloud

Terugkijken Smart Webinar: dé complete digitale werkplek in de Cloud
1
min

In dit webinar-on-demand maak jij in een half uur kennis met misschien wel jouw nieuwe digitale werkplek. Waarom is Contict 365 nou zo interessant voor jou? Het is een alles-in-een oplossing met daarin onder meer het beste van Office 365, Windows 10 en de Microsoft beheer- en beveiligingsoplossingen.

Moderne werkplek

Wil je dit webinar terugkijken? Dat kan. Vul je gegevens in via onderstaand formulier en je krijgt direct toegang tot het Smart Webinar over dé complete digitale werkplek in de Cloud.

 

Jij start je werkdag vanuit je eigen gepersonaliseerde digitale ‘workspace’ zoals we dat noemen. Waar je ook bent en met elk device, met alle apps en documenten tot je beschikking. Tijdens een live demo van de omgeving laten we je zien hoe Contict 365 jouw werkdag kan verrijken.

  • Hoe jij en je collega’s productiever kunnen werken door middel van de intelligente hulpmiddelen die zijn ingebouwd in Office.
  • Hoe jij slimmer kan (samen)werken doordat alles wordt samengebracht op één centrale plek. Die ook nog eens zó gebruiksvriendelijk is dat iedereen er mee kan werken.
  • Hoe je jouw organisatie met Contict 365 beter beschermt tegen beveiligingsrisico’s die een bedreiging vormen voor de continuïteit van jouw organisatie.
  • Via een live demonstratie de directe voordelen van Contict 365 en zie je hoe de moderne werkplek er precies uitziet en hoe je deze naar jouw wensen en behoeften kan inrichten.

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.