scroll
Event

Smart Webinar: Bellen met Microsoft Teams

Smart Webinar: Bellen met Microsoft Teams
2
min

Zakelijk bellen met Microsoft Teams

Microsoft Teams is hét krachtige platform voor teamsamenwerking. Als gevolg van de Corona pandemie is het gebruik enorm gegroeid. Teams heeft praktisch alles wat je nodig hebt om samen te werken: chatten, bestanden delen en online vergaderen. Er is echter één ding dat ontbreekt en dat is een koppeling met je zakelijke telefooncentrale.

Want hoe zou het zijn als jij met je zakelijke telefoonnummer oproepen kan plaatsen en ontvangen via het Teams platform? Jij beschikt altijd over een professionele uitstraling, gebruiksgemak en alle communicatie in één centrale omgeving. En dat is wat je wil!

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor ons Smart Webinar over bellen met Teams en ontdek in 30 minuten hoe wij deze slimme koppeling tussen je zakelijke telefooncentrale en Teams kunnen realiseren. Er is steeds meer mogelijk en wellicht óók voor jouw organisatie. Vul je gegevens in en kijk mee op dinsdag 14 september om 11:00 uur.

Aanmelden Smart Webinar op 14 september om 11:00 uur!

 

Deze onderwerpen komen aan bod

  • Je maakt kennis met de voordelen van het zakelijk bellen met Teams en de werking van Teams als telefooncentrale in de Cloud.
  • Je ziet welke functies worden toegevoegd aan jouw Teams omgeving wanneer je gaat bellen met Teams.
  • Je krijgt een live demo en ziet hoe het plaatsen en ontvangen van oproepen met verschillende devices er via Teams uit ziet.
  • Je ziet welke apparatuur perfecte ondersteuning bieden om het bellen met Teams mogelijk te maken binnen jouw organisatie.

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.