Event

Smart Seminar: Groei slimmer met een effectief netwerk!

Smart Seminar: Groei slimmer met een effectief netwerk!
3
min

Dit is hét Smart Seminar dat jou uitdaagt om slimmer te groeien, handiger personeel te werven en te behouden, alles uit je online netwerk te halen en andere medegroeiers leert kennen. Contict biedt dit Smart Seminar kosteloos aan haar relaties aan omdat we geloven dat we allemaal net iets slimmer kunnen werken. Deels door te investeren in slimme techniek en ICT maar vooral door kennis te delen. Dit seminar is de eerste in een reeks waar actuele vraagstukken worden beantwoord en praktische handvatten worden geboden aan ondernemers en professionals. Djoea van Zanten (social selling expert) is één van onze interessante sprekers en hij vertelt jullie in deze video waar hij het over gaat hebben! 

We leven in een netwerkmaatschappij, zowel online als offline. Een effectief samenspel tussen beide kan de groei van je organisatie stevig aanwakkeren. Maar hoe kun je als organisatie slimmer groeien door middel van een effectief netwerk? En hoe belangrijk is en blijft de rol van de medewerker in relatie tot de productiviteit van je organisatie? Juist in deze tijd, waarin de vraag naar goed personeel groter dan ooit is! Tijdens dit Smart Seminar geven twee bewezen specialisten op het gebied van HR (Jan van der Meulen) & Social Selling (Djoea van Zanten) de perfecte aanzet voor een praktische netwerkaanpak voor jouw organisatie!

Loop deze kennis niet mis en investeer in de duurzame groei van jouw organisatie! Om het je nog makkelijker te maken is de fotografe Lizet Beek aanwezig om je te helpen aan een professionele profielfoto met impact. Meld je snel aan voor ons Smart Seminar op donderdag 27 juni en groei slimmer! Dat wil jij toch ook?

Deze sprekers komen aan bod

De sprekers in het kort

  • Jan van der Meulen is trainer, coach en bedrijfsadviseur en heeft ruime ervaring op het gebied van groeien door slimme HR. Dit is je kans te leren van zijn ervaring en vol inspiratie aan de slag te gaan.
  • Djoea van Zanten is social selling specialist en geeft je snel nieuwe inzichten in de mogelijkheden van het opzetten, verdiepen en commercieel uitnutten van je (online) netwerk.

Programma

Bekijk het programma van donderdag 27 juni:

 

Meld je hier direct aan

En wil je iemand uit je netwerk meenemen? Dat kan, vul hiervoor zijn/haar naam in bij het veld ‘Introducee’.

Aanmelden Smart Seminar op 27 juni