Event

Ga met Contict on Tour mee naar De Paauw Recycling & Göritzlehner

Ga met Contict on Tour mee naar De Paauw Recycling & Göritzlehner
2
min

Ga met Contict on Tour mee op een duurzame ontdekkingsreis langs De Paauw Recycling en Göritzlehner. 

Duurzaam ondernemen is niet meer weg te denken. En terecht, want met behulp van een duurzame strategie kun je niet alleen het milieu helpen, maar ook de toekomst van je organisatie veilig stellen. Contict is dan ook trots om je uit te mogen nodigen voor een duurzame Contict on Tour op donderdag 28 februari. Dit keer brengen wij een bezoek aan maar liefst twee slim werkende organisaties; De Paauw Recycling en Göritzlehner. Wil jij alles te weten komen over duurzaamheid? Schrijf je dan snel in!

Tijdens deze Contict on Tour word je ontvangen bij Göritzlehner in Hengelo. Hier kom je te weten op welke wijze duurzaamheid wordt toegepast binnen de transportsector. En natuurlijk wordt er verteld waarom gebak niet meer weg te denken is bij Göritzlehner. Na een tweetal korte presentaties over beide organisatie nemen wij je mee naar De Paauw voor een rondleiding. Hier kun je met eigen ogen zien hoe er vanuit kunststof afval nieuwe en duurzame grondstoffen worden ontwikkeld.

Contict on Tour op 28 februari 2019

Waarom Contict on Tour?

Contict on Tour is een initiatief van Contict en Yes Telecom. Ieder kwartaal nemen wij relaties mee voor een uniek kijkje in de keuken bij slimme organisaties of inspirerende evenementen. Laat je inspireren en deel je ervaringen met relaties uit je vakgebied.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn neem dan contact op met ons via tel. 0541 – 745 150 of marketing@contict.nl