Event

Ga met Contict on Tour mee naar Heracles Almelo.

Ga met Contict on Tour mee naar Heracles Almelo.
2
min

Ga met Contict on Tour mee op ontdekkingsreis langs het voetbalbedrijf Heracles Almelo.

Altijd al bij een grote voetbalclub achter de schermen willen spieken? Dit is je kans! Tijdens onze aankomende Contict on Tour nemen wij je mee naar een inspirerende voetbalonderneming die ieder weekend weer duizenden mensen aan zich weet te binden. In deze zwart-witte editie van Contict on Tour brengen wij namelijk een bezoek aan onze klant Heracles Almelo. Wil jij een exclusieve kijk achter de schermen bij dit slimme voetbalbedrijf? Schrijf je dan snel in onderaan deze pagina!

Programma & inschrijving

Op donderdag 6 juni worden de deuren geopend die normaal voor bezoekers gesloten blijven. Tijdens deze middag krijg je een exclusieve rondleiding door het Polman Stadion en vertellen Rob Toussaint en Raymond Oelering tijdens een tafelgesprek over de ins en outs van het voetbalbedrijf Heracles. Verder zullen zij jullie vertellen over de technische ontwikkelingen zoals onder andere de Heracles Innovatiebox en de inzet van gezichtsherkenning. Maar natuurlijk ook hoe Heracles Almelo de ICT omgeving slimmer heeft ingericht met de oplossingen van Contict. We sluiten deze middag af met een heerlijk buffet, waarbij er uiteraard ook ruimte is om ervaringen te delen met andere aanwezigen.

Contict en Heracles

Contict on Tour op 6 juni 2019

*Maximaal 2 aanmeldingen per organisatie.

Waarom Contict on Tour?

Contict on Tour is een initiatief van Contict en Yes Telecom. Ieder kwartaal nemen wij relaties mee voor een uniek kijkje in de keuken bij slimme organisaties of inspirerende evenementen. Laat je inspireren en deel je ervaringen met relaties uit je vakgebied.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn neem dan contact op met ons via tel. 0541 – 745 150 of marketing@contict.nl