Event

Ga met Contict on Tour mee naar Bleckmann

Ga met Contict on Tour mee naar Bleckmann
scroll
2
min

Ga met Contict on Tour mee op ontdekkingsreis langs Bleckmann.

Bleckmann is dé marktleider op het gebied van supply chain management in de mode en lifestyle-industrie. Met ruim 150 jaar ervaring biedt Bleckmann maatwerkoplossingen voor e-tailers, retailers en eindgebruikers. Met vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Azië verwerkt Bleckmann dagelijks meer dan driehonderd miljoen artikelen.

Daarnaast verzorgen ze de belevering van ruim tweeduizend winkels en de e-commerce leveringen voor talloze consumenten in Europa en Noord-Amerika. Kortom, een speler van wereldformaat waarbij timing en nauwkeurigheid een essentiële rol vervullen. Heb jij altijd willen weten hoe dit uitgebreide proces er aan de achterkant uit ziet? Maar ook hoe zij gebruikmaken van de laatste ontwikkelingen en de slimme inzet van technologie? Meld je dan direct aan voor Contict on Tour naar Bleckmann en krijg een uniek kijkje achter de schermen.

Programma & inschrijving

Op donderdag 19 maart openen de deuren van dé specialisten in fashion en lifestyle logistiek. Hier krijgen jullie een presentatie omtrent de visie van Bleckmann en hoe zij gebruikmaken van innovatieve technologie voor een zo efficiënt mogelijk proces. Daarnaast krijg je een rondleiding door het slimme distributiecentrum en zie je met eigen ogen hoe de infrastructuur is ingericht. De middag sluiten we af met een borrel, waar uiteraard genoeg ruimte is om ervaringen te delen met andere aanwezigen.

Inschrijven

Schrijf je snel in voor deze editie van Contict on Tour naar Bleckmann. Wees er snel bij want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Contict on Tour op 19 maart 2020

*maximaal twee aanmeldingen per organisatie.

Waarom Contict on Tour?

Contict on Tour is een initiatief van Contict en KPN. Ieder kwartaal nemen wij relaties mee voor een uniek kijkje in de keuken bij slimme organisaties of inspirerende evenementen. Laat je inspireren en deel je ervaringen met relaties uit je vakgebied.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn neem dan contact op met ons via tel. 0541 – 745 150 of marketing@contict.nl