scroll
Event

Contict on Tour naar Bleckmann Almelo wordt verplaatst

Contict on Tour naar Bleckmann Almelo wordt verplaatst
3
min

Contict on Tour naar Bleckmann Almelo wordt verplaatst

Wij hebben besloten om Contict on Tour naar Bleckmann op donderdag 19 maart niet door te laten gaan.

Dit besluit heeft te maken met de omstandigheden omtrent het Coronavirus. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers. Uiteraard gaan we proberen om een nieuwe datum te plannen, wanneer hier meer duidelijkheid over is laten we dit weten.

Oorspronkelijk bericht:

Bleckmann is dé marktleider op het gebied van supply chain management in de mode en lifestyle-industrie. Met ruim 150 jaar ervaring biedt Bleckmann maatwerkoplossingen voor e-tailers, retailers en eindgebruikers. Met vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Azië verwerkt Bleckmann dagelijks meer dan driehonderd miljoen artikelen.

Daarnaast verzorgen ze de belevering van ruim tweeduizend winkels en de e-commerce leveringen voor talloze consumenten in Europa en Noord-Amerika. Kortom, een speler van wereldformaat waarbij timing en nauwkeurigheid een essentiële rol vervullen. Heb jij altijd willen weten hoe dit uitgebreide proces er aan de achterkant uit ziet? Maar ook hoe zij gebruikmaken van de laatste ontwikkelingen en de slimme inzet van technologie? Meld je dan direct aan voor Contict on Tour naar Bleckmann en krijg een uniek kijkje achter de schermen.

Programma & inschrijving

Op donderdag 19 maart openen de deuren van dé specialisten in fashion en lifestyle logistiek. Hier krijgen jullie een presentatie omtrent de visie van Bleckmann en hoe zij gebruikmaken van innovatieve technologie voor een zo efficiënt mogelijk proces. Daarnaast krijg je een rondleiding door het slimme distributiecentrum en zie je met eigen ogen hoe de infrastructuur is ingericht. De middag sluiten we af met een borrel, waar uiteraard genoeg ruimte is om ervaringen te delen met andere aanwezigen.

Inschrijven

De Contict on Tour is in verband met de omstandigheden omtrent Corona uitgesteld tot nader orde. Uiteraard gaan we proberen om een nieuwe datum te plannen, wanneer hier meer duidelijkheid over is laten we dit weten.

Waarom Contict on Tour?

Contict on Tour is een initiatief van Contict en KPN. Ieder kwartaal nemen wij relaties mee voor een uniek kijkje in de keuken bij slimme organisaties of inspirerende evenementen. Laat je inspireren en deel je ervaringen met relaties uit je vakgebied.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn neem dan contact op met ons via tel. 0541 – 745 150 of marketing@contict.nl

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.