scroll
Event

Met Contict on Tour naar Bleckmann en Port of Twente

Met Contict on Tour naar Bleckmann en Port of Twente
2
min

Contict on Tour naar Bleckmann en Port of Twente

Bleckmann is dé marktleider op het gebied van supply chain management in de mode en lifestyle-industrie. Met ruim 150 jaar ervaring biedt Bleckmann maatwerkoplossingen voor e-tailers, retailers en eindgebruikers. Met vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Azië verwerkt Bleckmann dagelijks meer dan driehonderd miljoen artikelen.

Daarnaast verzorgen ze de belevering van ruim tweeduizend winkels en de e-commerce leveringen voor talloze consumenten in Europa en Noord-Amerika. Kortom, een speler van wereldformaat waarbij timing en nauwkeurigheid een essentiële rol vervullen. Heb jij altijd willen weten hoe dit uitgebreide proces er aan de achterkant uit ziet? Maar ook hoe zij gebruikmaken van de laatste ontwikkelingen en de slimme inzet van technologie? Meld je dan direct aan voor Contict on Tour naar Bleckmann en krijg een uniek kijkje achter de schermen.

Programma & inschrijving

Op vrijdag 10 juni 2022 opent Bleckmann exclusief de deuren voor jullie. Hier krijgen jullie een presentatie van Ben Gerrits – Port of Twente, manager Huis van de Logistiek omtrent de huidige ontwikkelingen waaronder de oorlog in Oekraïne en welke invloed dit heeft op de logistiek. Daarna volgt een presentatie van Bleckmann over hun visie en missie en hoe zijn gebruikmaken van innovatieve technologieën voor een zo efficiënt mogelijk proces. En last but not least krijg je een rondleiding door het slimme distributiecentrum van Bleckmann en zie je met eigen ogen hoe de infrastructuur is ingericht. De middag sluiten we af met een borrel, waar uiteraard genoeg ruimte is om ervaringen te delen met andere aanwezigen.

 

Waarom Contict on Tour?

Contict on Tour is een initiatief van Contict en KPN. Ieder kwartaal nemen wij relaties mee voor een uniek kijkje in de keuken bij slimme organisaties of inspirerende evenementen. Laat je inspireren en deel je ervaringen met relaties uit je vakgebied.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn neem dan contact op met ons via tel. 0541 – 745 150 of marketing@contict.nl

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.