Event

Benieuwd naar de komende events?

Benieuwd naar de komende events?
1
min

Bij Contict organiseren we meerdere keren per jaar verschillende events om jou kennis op peil te houden. Iedere keer staat er een ander onderwerp op het programma. Op dit moment hebben we geen geplande events, we zijn druk bezig met het plannen van nieuwe events. Hou onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten om deel te nemen aan een event!

Contict on Tour

Contict on Tour is een initiatief van Contict en Yes Telecom. Ieder kwartaal bezoeken wij samen met relaties organisaties, tijdens de Contict on Tour nemen we een kijkje in de keuken bij slimme organisaties of nemen we een kijkje op een inspirerend evenement. Laat je inspireren en deel je ervaring met relaties uit je vakgebied tijdens Contict on Tour!

Smart Bite Sessies

Tijdens deze informele sessie staat er elke keer een ander onderwerp op het menu. Met praktische informatie waar je na deze sessie meteen mee uit de voeten kunt! Dit alles in combinatie met een heerlijke lunch van de Broodbode.

Smart Seminars

Tijdens de Smart Seminars staat iedere keer een ander onderwerp op het programma. Met de tips en tricks die gegeven worden door gastsprekers wordt jouw organisatie op de hoogte gebracht van al het laatste nieuws en mogelijkheden. Samen gaan we er voor zorgen dat jouw organisatie meer succes kan behalen door de mogelijkheden af te stemmen op jouw organisatie.