scroll
Event

Terugkijken Smart Webinar: Bellen met Microsoft Teams

Terugkijken Smart Webinar: Bellen met Microsoft Teams
2
min

Ga ook zakelijk bellen met Microsoft Teams

De afgelopen periode heeft Microsoft Teams een gigantische groei doorgemaakt. Niet voor niets, aangezien dé samenwerkingstool van dit moment beschikt over (bijna) alles wat je nodig hebt om je werk effectief uit te voeren. Chatten, bestanden delen, online vergaderen en nog veel meer. Er is echter één ding dat ontbreekt en dat is een koppeling met je zakelijke telefooncentrale.

Want hoe zou het zijn als jij met je zakelijke telefoonnummer oproepen kan plaatsen en ontvangen via het Teams platform? Jij beschikt altijd over een professionele uitstraling, gebruiksgemak en alle communicatie in één centrale omgeving. En dat is wat je wil!

Kijk nu terug!

Kijk nu ons Smart Webinar terug over bellen met Teams en ontdek in 30 minuten hoe wij deze unieke koppeling tussen je zakelijke telefooncentrale en Teams kunnen realiseren en van welke voordelen jouw organisatie gaat profiteren. Vul je gegevens in en je krijgt direct toegang tot de video.

Deze onderwerpen komen aan bod

  • Je leert hoe het nieuwe samenwerken op basis van Microsoft Teams eruit ziet.
  • Je maakt kennis met de voordelen van het zakelijk bellen met Teams en de werking van Teams als telefooncentrale in de Cloud.
  • Je ziet welke functies worden toegevoegd aan jouw Teams omgeving wanneer je gaat bellen met Teams.
  • Je krijgt een live demo en ziet hoe het plaatsen en ontvangen van oproepen met verschillende devices er via Teams uit ziet.
  • Je ziet welke apparatuur perfecte ondersteuning bieden om het bellen met Teams mogelijk te maken binnen jouw organisatie.

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.