scroll
Nieuws

Dé Slimme Contict Clubactie voor een steuntje in de rug! 

Dé Slimme Contict Clubactie voor een steuntje in de rug! 
1
min

We leven in bizarre tijden en juíst nu kunnen we elkaars hulp goed gebruiken. Contict is een groot fan van het verenigingsleven en levert graag een bijdrage aan het regionale clubleven, en om het clubleven uit de regio een hart onder de riem te steken helpen we clubs met de slimme clubactie van Contict. Uiteraard kunnen we dit niet alleen, dus vragen we de clubs om ons te helpen met het uitzetten van deze actie.

 

Hoe werkt het? Het is heel simpel: elke organisatie die met ons om tafel wil om te sparren op het gebied van mobiele telefonie en/of ICT is sponsorgeld waard. Sponsorgeld voor de eigen club! Mogen wij daarna deze organisatie als nieuwe Contict klant verwerkomen? Dan komt hier nog eens een mooi bedrag bij bovenop! De aangesloten clubs ontvangen van ons een Toolkit met alles wat ze nodig hebben om de actie succesvol uit te zetten.

Ben jij een club of een organisatie die een club een warm hart toedraagt? Kijk dan snel op actiepagina Contict.nl/Clubactie en help elkaar de doelen te behalen!

Contict
Geschreven door
Contict

Eerst een kop koffie drinken met ons? Kijk daarna zelf of je wilt solliciteren.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict en een van onze vacatures je toch aan? Dat snappen we helemaal!

 

Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat klaar!

 

 

Met vriendelijke groet,

Het Contict team.

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.