scroll
Nieuws

Je thuiswerkplek inrichten?

Je thuiswerkplek inrichten?
4
min

Werken zoals op kantoor met dé perfecte thuiswerkplek van Contict. Nu thuiswerken als gevolg van de corona-crisis in veel bedrijven noodzakelijk is geworden, zal je jouw medewerkers moeten voorzien van een thuiswerkplek waarmee ze hun werk effectief kunnen blijven uitvoeren. Hierin denken wij graag met je mee. Daarom hebben wij dé perfecte thuiswerkplek samengesteld waarmee jij en je collega’s direct uit de voeten kunnen.

Hoe ziet jouw nieuwe thuiswerkplek er precies uit?

Onze specialisten hebben gekeken met welke apparatuur jouw organisatie snel uit de voeten kan. Hierbij is een speciale aanbieding samengesteld, waarbij is gelet op de beste verhouding tussen prijs en performance. Deze thuiswerkplek kun je zelf naar wens samenstellen en ziet er als volgt uit:

thuiswerkplek

1. HP Probook 450 G7 met i5 processor en webcam.
Deze compleet uitgeruste HP ProBook 450 is dun en licht en beschikt over essentiële zakelijke functies, tegen een scherpe prijs. Zeer krachtige prestaties en een lange batterijduur houden je productief. De HP Probook is van jou voor een verkoopprijs van €699,-. De bijpassende HP-draagtas kost €29,50 en voor €17,50 heb je hier een draadloze muis van Logitech bij.

2. Een extra IIYAMA 22 inch monitor
Met een laptop kun je overal werken. Erg handig, maar soms heb je behoefte aan een groter of tweede scherm. Een extra monitor om aan je laptop te verbinden is hierbij ideaal. Met deze IIYAMA 22 inch monitor kun je direct aan de slag. De verkoopprijs van de monitor bedraagt €99,-. Voor €8,99 is er een bijpassende HDMI-kabel van twee meter bij verkrijgbaar.

3. Een logitech keyboard en muis
Het gestroomlijnde ontwerp van het Logitech toetsenbord en de vlakke, fluisterstille toetsen zorgen voor een comfortabelere type-ervaring dan laptop toetsenborden. Een draadloze muis die je overal mee naar toe kunt nemen mag dan ook niet ontbreken. Dezelfde gebruiksvriendelijkheid als op kantoor, maar dan thuis voor €39,95.

4. HP USB-C dock
Als je werkt met een extra scherm en wilt beschikken over extra functionaliteit is een dock niet iets dat mag ontbreken. Met de HP USB-C dock koppel je de laptop eenvoudig aan je nieuwe monitor. Deze dock is compatibel met de HP Probook. Deze dock is nu verkrijgbaar voor €149,-

5. Ook jouw beveiliging is goed geregeld!
Met onze endpoint security oplossingen zorgen wij dat de antivirus, updates en patches van de desktops en laptops binnen jouw organisatie altijd up-to-date zijn. Dankzij onze high-end antivirussoftware ben jij optimaal beschermd tegen virussen en spyware. Deze moderne beschermingstool scant jouw omgeving continu. Voor €7,50 per maand zit jij op het gebied van veiligheid helemaal goed.

Jouw nieuwe thuiswerkplek ziet er uit zoals op de foto staat weergegeven. Prijzen zijn excl. BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen en beschikbaarheid.

Lees ook onze blog  SharePoint: “4 slimme tips voor onlinesamenwerking” om het thuiswerken nog efficiënter te maken!

Wil jij ook beschikken over een moderne thuiswerkplek? Vraag deze dan nu aan via onderstaand formulier, dan nemen wij snel contact met je op.

Contict
Geschreven door
Contict

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.