Nieuws

De nieuwe iPad, MacBook en Mac mini van Apple, kleurrijk en vooral flink verbeterd!

De nieuwe iPad, MacBook en Mac mini van Apple, kleurrijk en vooral flink verbeterd!
2
min

De geruchten gingen al langer rond. We zijn inmiddels zo’n maand verder sinds Apple de nieuwe iPhones heeft geïntroduceerd, nu is Apple met 3 producten gekomen die ook op de zakelijke markt zeker interessant kunnen zijn!

Nieuwe iPad Pro, All-screen is de nieuwe standaard

We zagen het al op de iPhone, maar nu heeft Apple dit ook op haar iPad geïntegreerd. Een volledig scherm met gezichtsontgrendeling waardoor jij nog sneller aan het werk gaat als jij je iPad wil ontgrendelen. Verkrijgbaar in de formaten 11 en 12,9 inch, voor iedere gebruiker is er passend exemplaar te vinden is. Met de nieuwe processor presteert de iPad beter dan de gemiddelde laptops en door gebruik te maken van machine learning wordt de iPad in de loop der tijd een persoonlijk apparaat. Machine learning wil zeggen dat het apparaat de gebruiker ‘leert kennen’. Ben jij iemand die veel aan het fotobewerking doet, dan helpt de iPad jou om snel en gemakkelijk een foto te bewerken door je suggesties te geven.

Nieuwe kleuren en ontgrendelen met Touch ID!

Naast de iPad heeft Apple ook een nieuwe MacBook Air uitgebracht. Prima voor de het is een veelzijdig apparaat en ideaal om in de zakelijke markt te gebruiken. De nieuwe MacBook is ligt en daardoor makkelijk overal heen te nemen, klap de MacBook open, hou je vinger tegen de vingerscan aan en ontgrendel snel en gemakkelijk om weer verder met je werk te gaan. Buiten al deze voordelen is het ook nog eens de groenste MacBook ooit! De aluminiumlegering is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Dat is pas slim werken met een slim apparaat!

Een vaste werkplek met een Mac mini

De Mac Mini van Apple, een minder bekend apparaat maar niet het minste. Voor de gebruiker die op zoek is naar een vaste computer is dit hét ideale apparaat. De Mac mini is een krachtige desktop voor zowel de kleingebruiker, softwareontwikkelaar of zelfs voor de videobewerkers onder ons, de Mac mini is geschikt voor iedere gebruiker!

Uiteraard zijn de nieuwe producten ook leverbaar bij Contict. Wil jij meer informatie of reserveren? Dat Kan! Neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop van Contict via tel. 0541 745 150 of via verkoop@contict.nl

Contict
Geschreven door
Contict

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn.  Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Contict

Contict

Het Slimme Werken