scroll
Nieuws

Contict is wederom Polycom Certified Partner!

Contict is wederom Polycom Certified Partner!
1
min

Contict is wederom Polycom Certified Partner!

De technologieën van vandaag zijn intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Maar om deze binnen de organisaties van onze klanten te implementeren vereist een strategie, een plan en expertise over hoe technologie het beste kan worden geïntegreerd in de dagelijkse workflow. Om op de hoogte te blijven van de laatste samenwerkingsoplossingen zijn wij constant bezig onze kennis te verbreden door het volgen van trainingen en assessments. Want waar de technologie zich blijft evolueren moeten onze vaardigheden dat ook!

Daarom zijn onze collega’s druk bezig met zich de laatste kennis eigen te maken, en met succes! Wij mogen ons door hun inspanning wederom ‘Polycom Certified Partner’ noemen! Een titel, aangewezen door de marktleider op het gebied van spraakcommunicatie, waar wij trots op zijn. Op deze manier kunnen wij onze klanten de beste telefonie oplossingen aanbieden die compleet voorzien in hun wensen en behoeften. Wij streven naar een slimme en efficiënte manier van communiceren en helpen graag bij het maken van de beste keuze voor jouw organisatie.

Hoe we dit realiseren? Kom eens langs bij ons op kantoor en vraag naar een demonstratie. In ons Slimme Werken Center laten wij je zien hoe een slimme telefoniecentrale werkt en hoe handige functionaliteiten óók jouw organisatie slimmer kunnen laten werken!

 

Contict
Geschreven door
Contict

Weten wat onze oplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn.  Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.