Nieuws

Uitstekende resultaten op markt van Hosted Voice, Contict is trots!

Uitstekende resultaten op markt van Hosted Voice, Contict is trots!
scroll
2
min

De afgelopen jaren is Hosted Voice bezig aan een opmars in Nederland. De traditionele telefooncentrales maken plaats voor moderne communicatie oplossingen. In de afgelopen twee jaar is het gebruik hiervan toegenomen van 34% naar 46% (Smart Profile, 2019). Op dit moment maakt nog zo’n 40% van de Nederlandse bedrijven gebruik van traditionele PBX-systemen. Reden hiervoor is dat traditionele telefooncentrales een lange levensduur kennen en vaak helemaal afgeschreven worden alvorens over wordt gegaan op vervanging. Voor de aankomende jaren is de verwachting dat steeds meer bedrijven over gaan op het betere alternatief, namelijk Hosted Voice.

Bereikbaarheid op maat

Hosted Voice is met name in het MKB een erg populaire oplossing. Een markt waarin wij al sinds jaar en dag zeer actief zijn. De groei van deze oplossingen en de populariteit ervan zijn onder meer toe te schrijven aan de snelle adoptie onder gebruikers. Daarnaast is het belangrijk dat er samen met de klant gekeken wordt naar een slimme en efficiënte manier van communiceren. Wat inhoud dat we verder kijken dan alleen bellen en gebeld worden. Het leveren van een stukje maatwerk maakt dat een groeiend aantal klanten kiest voor onze Hosted Voice oplossingen. Uit onderzoek van Smart Profile omtrent het marktaandeel van Hosted Voice in Nederland is gebleken dat wij als Contict keurig presteren tussen Nederlands grootste providers.

Met een marktaandeel van 2,4% kunnen wij stellen dat we het fantastisch doen. Wij hebben het vertrouwen van een groot aantal bedrijven weten te winnen en doen er alles aan om de best mogelijke oplossingen te creëren voor onze klanten. Het leveren van maatwerkoplossingen, betrouwbaarheid en service zijn daarin de grote spil. Ben jij ook benieuwd naar wat wij op het gebied van Hosted Voice kunnen betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact op en kom langs voor een kop koffie of demonstratie in ons Slimme Werken Center.

Contict
Geschreven door
Contict

Hoe wil jij bereikbaar zijn?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen, maar ook op de manier dat medewerkers graag willen werken. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken of bellen met ons via de knop hiernaast.

Marcel Tijink

Marcel Tijink

Accountmanager