scroll

Sales Consultant Binnendienst

Sales Consultant Binnendienst

Sales Consultant Binnendienst

Als salesconsultant binnendienst ben jij onderdeel van het salesteam van ruim 10 collega´s. Je komt te werken in een dynamische omgeving met veel vrijheid en ruimte en je bent betrokken bij verschillende salestrajecten. Je kunt dan ook goed zelfstandig werken en je bent een echte regelaar.

 

Je werkt nauw samen met de accountmanager in het opstellen van offertes, het verwerken van orders en je adviseert klanten bij uiteenlopende vragen. Samen signaleren en volgen jullie leads en saleskansen op.

Stel jezelf voor en laat je sollicitatie achter!

Een praktische regelaar met klantfocus en affiniteit met ICT

Dit ga je doen als sales consultant binnendienst

Als salesconsultant binnendienst is geen dag hetzelfde. In deze brede functie ondersteun je klanten in het gehele salesproces. Je functie bestaat het ene moment uit het maken van een offerte, het nabellen van een order of het beantwoorden van een klantvraag over hun diensten. Het andere moment ga je met de accountmanager naar een klantafspraak, heb je salesoverleg met je collega’s, of volg je een interne training binnen onze eigen academy.

Dit zegt onze collega Marjolein over de functie sales consultant binnendienst

Dit vind je leuk om te doen

Dit breng je mee als commerciële binnendienst medewerker

Kennis

Ervaring

Persoonlijkheid

Dit krijg je van ons

Dit zijn wij

Contict is dé leverancier van ‘’Het Slimme Werken’’. We creëren samen met onze klanten de ideale werkdag, die er voor iedereen anders uitziet. Door slimme en complexe ICT-oplossingen voor elke gebruiker eenvoudig en duidelijk toepasbaar te maken. Geen dag is voor jou hetzelfde. Je komt te werken in een professionele omgeving waar het draait om persoonlijke aandacht, een pro actieve houding en het meehelpen te verbeteren van onze salesprocessen om de kwaliteit en service aan onze klanten te verhogen. Je vindt het dus gaaf om verder mee te bouwen aan de verdere professionalisering van onze afdeling.

 

Met een divers klantenbestand zijn wij actief in uiteenlopende sectoren als Transport, Zorg & Welzijn, Onderwijs en midden tot groot MKB. Wij werken voor namen als Oad, FC Twente, Zorggroep Manna en meer.

Van deze vacature jouw nieuwe baan maken?

Solliciteer dan direct op deze functie. Wil je meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk dan op www.contict.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ruben Baanstra (salesmanager) via r.baanstra@contict.nl of bel naar 0541 – 745 133.

thumbnail-Contict.png

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.