scroll

Sales Support Binnendienst

Sales Support Binnendienst

Sales Support Binnendienst Contict in Oldenzaal

Ben jij die binnendienst topper eventueel met ervaring binnen de ICT en heb je een hart voor dienstverlening? Dan zoeken wij jou! Als onze Sales Support Binnendienst speel je een cruciale rol in het soepel laten verlopen van ons orderproces, bied je ongeëvenaarde klantenservice, en sta je onze accountmanagers in de buitendienst bij in relatiebeheer en offertetrajecten.

Stel jezelf voor en laat je sollicitatie achter!

Dit ga je doen als sales support medewerker

  • Orderverwerking: circa 30-40% van jouw tijd besteed je aan het verwerken en beheren van klantorders, vanaf de invoer, offerte, afstemming en de opvolging naar de klant. Jij bent in dit proces de spin in het web tussen de klant en onze interne afdelingen zoals inkoop en het projectbureau.
  •  

Klantenservice: circa 30% van jouw tijd sta jij klanten met raad en daad bij. Vaak ben je het eerste aanspreekpunt van de organisatie bij (product)vragen, klanten ontvangst, statusupdates van een hardware order, een prijsopgave of een andere vraag.

 

Ondersteuning buitendienst: circa 20% van jouw tijd ondersteun je de buitendienst actief met relatiebeheer en het offerte proces, waarbij samenwerking en communicatie de sleutel tot succes zijn.

 

Administratieve ondersteuning: circa 10% van je tijd hou je je bezig met het up-to-date krijgen en houden van de klantinformatie binnen en buiten ons nieuwe CMS-systeem, die als basis dient voor ons klantenbeheer en interne processen.

Wie zoeken wij?

  • Je bent een zelfstarter die nauwkeurigheid hoog in het vaandel heeft staan, maar ook kan improviseren als niet alle details voorhanden zijn. Administratie is jouw tweede natuur, en klanten tot fans maken is jouw passie. Een diehard ICT-er hoef je voor deze rol niet te zijn. Wel is affiniteit met ICT belangrijk. Zo wil je bijvoorbeeld wel weten waar een firewall goed voor is en welke soorten cloud omgeving we kunnen aanbieden. Geen zorgen, onze collega’s staan je graag bij in je inwerkperiode en ook zeker daarna!

Dit breng je mee als Sales Support Binnendienst medewerker

Wat bieden wij?

Kennis

Ervaring

Persoonlijkheid

Werkomgeving en cultuur

Bij Contict kom je terecht in een vriendelijke, collegiale omgeving waar hulpvaardigheid standaard is. Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Die is er bij ons zeker. Je krijgt van ons het budget en de ruimte om te groeien in jouw loopbaan, waarvan jijzelf achter het stuur zit. Kijk boevnaan het filmpje waarin onze collega’s aan het woord zijn.

Interesse?

Ben jij klaar om je aan te sluiten bij ons team en samen MKB-Nederland te helpen innoveren? Solliciteer dan direct via onze website of mail naar sollicitatie@contict.nl. Vragen over de functie? Pak de telefoon en bel naar Ruben Baanstra (salesmanager) via tel: 0541 – 745 133 of mail: r.baanstra@contict.nl.

thumbnail-Contict.png

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.