Cloud Workspace

Dé complete digitale werkplek in de Cloud!

Cloud Workspace
scroll

Cloud Workspace: de vereenvoudigde digitale werkplek!

Het doel van onze Cloud Workspace is het terugbrengen van wat belangrijk is; jij en jouw werk! We richten jouw werkomgeving dermate in zodat deze naadloos aansluit bij je wensen en behoeften. Met de Cloud Workspace heb je overal snelle toegang tot de applicaties en bestanden binnen jouw organisatie. Gekoppeld aan de persoon zijn rol, het apparaat, de browser en locatie bieden we alle medewerkers een gepersonaliseerde ervaring!

cloud werken

De voordelen op een rij

  • Cloud Workspace geeft je medewerkers meer structuur en heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface. Dit helpt de productiviteit van je medewerkers verhogen. Alle slimme services tot je beschikking en te activeren door middel van één muisklik.
  • Geschikt voor ieder device en door middel van één keer inloggen heb je beschikking over zowel web- als lokale applicaties. Alle voor jouw organisatie relevante business-apps zijn daarnaast eenvoudig toe te voegen en te integreren in de Cloud Workspace.
  • Alle documenten, informatie en communicatie is beschikeer op één plek. De Cloud Workspace past zich aan, aan locatie, het apparaat, de browser en de persoon zijn of haar rol in de organisatie. Een gepersonaliseerde ervaring die door eenvoud meteen is te gebruiken, zonder training. Weg met een schimmig applicatielandschap en ga voor meer overzicht en gebruiksgemak.
  • De Cloud Workspace is schaalbaar en voor een vaste lage prijs per gebruiker een erg aantrekkelijke oplossing voor MKB organisaties. Je kunt meer doen met minder IT-budget!

Alles wat je nodig hebt om efficiënt en veilig te werken.

In slechts een paar klikken maak je e-mail, documenten, nieuws en alle bedrijfsprocessen toegankelijk. Je gaat gebruik maken van Microsoft Office 365 en kan je omgeving uitbreiden met extra functionaliteiten. Denk aan e-mail archivering, e-mail handtekeningen én natuurlijk jouw bedrijfsspecifieke software. De Cloud Workspace is schaalbaar en groeit mee met jouw organisatie. Wij zorgen voor updates, beheer en een professionele servicedesk die altijd voor je klaar staat. Alles voor een vast laag bedrag per maand!

Contict ICT

Weten wat onze oplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Ruben Baanstra

Ruben Baanstra

Salesmanager